rafalpe Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Panowie, takie pytanie dot napędu 1x12 Mam przed sobą 2 zębatki GRX, obie 42T, jedna 11S, druga 12S. Czy faktycznie się czymś różnią? Inaczej, czy można je stosować naprzemiennie? Mam u siebie kasetę 12S - czy mogę zastosować zębatkę 11S? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Te 11s mogą mieć problem z łańcuchem 12s - łańcuch potrafi się na nich zaklinować i przeorać ramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalpe Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu no dobra a łańcuch 11S można zastosować do kasety 12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi