rafalpe Napisano Niedziela o 09:33 Udostępnij Napisano Niedziela o 09:33 Panowie, takie pytanie dot napędu 1x12 Mam przed sobą 2 zębatki GRX, obie 42T, jedna 11S, druga 12S. Czy faktycznie się czymś różnią? Inaczej, czy można je stosować naprzemiennie? Mam u siebie kasetę 12S - czy mogę zastosować zębatkę 11S? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano Niedziela o 11:43 Udostępnij Napisano Niedziela o 11:43 Te 11s mogą mieć problem z łańcuchem 12s - łańcuch potrafi się na nich zaklinować i przeorać ramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalpe Napisano Niedziela o 12:19 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 12:19 no dobra a łańcuch 11S można zastosować do kasety 12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano Niedziela o 14:32 Udostępnij Napisano Niedziela o 14:32 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi