kemot1974 Napisano wczoraj o 07:40 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:40 Dzień dobry, proszę o pomoc w doborze suportu. Posiadam rower Giant Revolt Advanced 3 z 2024 z suportem FSA BB-AL86 PRESS FIT i korbą FSA OMEGA ( o 19 mm). Chcę przejść na korbę GRX 600 ( Shimano ma standard osi 24mm). Czy suporty z tego linku będą odpowiednie do mojego roweru https://sklep.token-polska.pl/shimano-24-mm-c-3_17_21.html ? Z góry dziękuję za pomoc. FSA BB-AL86, press fit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano wczoraj o 07:46 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:46 Skoro FSA jest pod oś 19 mm to jak chcesz tam wcisnąć 24mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano wczoraj o 07:52 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 07:52 @lewocz - chcę wymienić suport i korbę tak jak napisałem powyżej, moje pytanie dotyczy samego suportu, a dokładnie czy suporty umieszczone w linku który wkleiłem będą odpowiednie do tej ramy i korby Shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano wczoraj o 08:22 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:22 Powinno pasować. Upewnij się jeszcze czy średnica mufy to 41mm. To najczęściej spotykany standard ale dla pewności lepiej sprawdzić. Te suporty z linku wszystkie sa w tym samym standardzie. Różnice tkwią w detalach, skręcane aluminiowe, skęcane aluminiowe z łożyskami ceramcznymi, skręcane plastikowe, zwykłe pressfity, C3 to jest dla mocno zużytych muf. No i zestawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano wczoraj o 10:59 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 10:59 @lewocz- dziękuję ! Temat do zamknięcia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luker7 Napisano wczoraj o 12:45 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:45 (edytowane) ten suport co masz wystepuje tylko pod mufe 41 Edytowane wczoraj o 12:46 przez luker7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano wczoraj o 13:00 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 13:00 @luker7- dziękuje ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi