kemot1974 Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Dzień dobry, proszę o pomoc w doborze suportu. Posiadam rower Giant Revolt Advanced 3 z 2024 z suportem FSA BB-AL86 PRESS FIT i korbą FSA OMEGA ( o 19 mm). Chcę przejść na korbę GRX 600 ( Shimano ma standard osi 24mm). Czy suporty z tego linku będą odpowiednie do mojego roweru https://sklep.token-polska.pl/shimano-24-mm-c-3_17_21.html ? Z góry dziękuję za pomoc. FSA BB-AL86, press fit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Skoro FSA jest pod oś 19 mm to jak chcesz tam wcisnąć 24mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 18 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 18 godzin temu @lewocz - chcę wymienić suport i korbę tak jak napisałem powyżej, moje pytanie dotyczy samego suportu, a dokładnie czy suporty umieszczone w linku który wkleiłem będą odpowiednie do tej ramy i korby Shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Powinno pasować. Upewnij się jeszcze czy średnica mufy to 41mm. To najczęściej spotykany standard ale dla pewności lepiej sprawdzić. Te suporty z linku wszystkie sa w tym samym standardzie. Różnice tkwią w detalach, skręcane aluminiowe, skęcane aluminiowe z łożyskami ceramcznymi, skręcane plastikowe, zwykłe pressfity, C3 to jest dla mocno zużytych muf. No i zestawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu @lewocz- dziękuję ! Temat do zamknięcia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luker7 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) ten suport co masz wystepuje tylko pod mufe 41 Edytowane 13 godzin temu przez luker7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu @luker7- dziękuje ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi