misiek4823 Napisano Piątek o 08:44 Udostępnij Napisano Piątek o 08:44 Cześć! Chciałbym podzielić się z Wami moim odkryciem – owijką, która totalnie mnie zaskoczyła. Kupiłem ją na Aliexpress za mniej niż 30 zł i muszę przyznać, że to jeden z najlepszych zakupów rowerowych, jakie zrobiłem w tej cenie. Dlaczego polecam? Przejechałem na niej już ponad 1000 km, i co? Nadal wygląda jak nowa! Nie ściera się, nie traci koloru, a do tego świetnie się trzyma kierownicy. Widziałem na Facebooku opinie, że ludzie na nią narzekają, ale mam wrażenie, że problem leży w złym nawinięciu. Jeśli dobrze ją zamontujecie, odwdzięczy się świetnym komfortem i trwałością. Wygoda na trasie Podczas jazdy czuję, że mam pewny chwyt, nawet przy dłuższych trasach. Jest bardzo wygodna, a moje dłonie mniej się męczą. To duży plus, szczególnie jeśli robisz spore dystanse. Jeśli szukasz taniej i solidnej owijki, zdecydowanie warto dać jej szansę. Ja kupiłem swoją tutaj : https://bit.ly/48YA3cp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano Piątek o 09:02 Udostępnij Napisano Piątek o 09:02 Pierwszy wpis i od razu link do sklepu 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano Piątek o 09:05 Udostępnij Napisano Piątek o 09:05 Dobra ściema, pewnie ma procent od kupna przez jego link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajbna Napisano Piątek o 15:15 Udostępnij Napisano Piątek o 15:15 po zdjęciu wygląda na cienką i twardą ale kto wie może coś to warte jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano Sobota o 06:31 Udostępnij Napisano Sobota o 06:31 21 godzin temu, misiek4823 napisał: Cześć! Chciałbym podzielić się z Wami moim odkryciem – owijką, która totalnie mnie zaskoczyła. Kupiłem ją na Aliexpress za mniej niż 30 zł i muszę przyznać, że to jeden z najlepszych zakupów rowerowych, jakie zrobiłem w tej cenie. Dlaczego polecam? Przejechałem na niej już ponad 1000 km, i co? Nadal wygląda jak nowa! Nie ściera się, nie traci koloru, a do tego świetnie się trzyma kierownicy. Widziałem na Facebooku opinie, że ludzie na nią narzekają, ale mam wrażenie, że problem leży w złym nawinięciu. Jeśli dobrze ją zamontujecie, odwdzięczy się świetnym komfortem i trwałością. Wygoda na trasie Podczas jazdy czuję, że mam pewny chwyt, nawet przy dłuższych trasach. Jest bardzo wygodna, a moje dłonie mniej się męczą. To duży plus, szczególnie jeśli robisz spore dystanse. Jeśli szukasz taniej i solidnej owijki, zdecydowanie warto dać jej szansę. Ja kupiłem swoją tutaj : https://bit.ly/48YA3cp Ja też się chciałem podzielić z Tobą odkryciem. Ten post to promowanie podróbki, bo to przecież tandetna kopia Supacaz i kryptoreklama sklepu. Za 30 zł jest dostępna owijka PRO Sport Control, a nie tandeta od Azjaty, który nie potrafi zrobić nic według własnego pomysłu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano Sobota o 06:57 Udostępnij Napisano Sobota o 06:57 @ChuChu W tym roku kupiłem 2 komplety Supacaz i jakoś nie nabrałem ochoty na zakupy u Chińczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano Sobota o 07:11 Udostępnij Napisano Sobota o 07:11 (edytowane) 22 godziny temu, misiek4823 napisał: Cześć! Chciałbym podzielić się z Wami moim odkryciem – owijką, która totalnie mnie zaskoczyła. Kupiłem ją na Aliexpress za mniej niż 30 zł i muszę przyznać, że to jeden z najlepszych zakupów rowerowych, jakie zrobiłem w tej cenie. Fajna, fajna. Ale znalazłem tańszą i to w polskim sklepie. Większa rolka to i starczy na kilka kierownic. Edytowane Sobota o 07:12 przez KNKS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano Sobota o 07:57 Udostępnij Napisano Sobota o 07:57 Godzinę temu, ChuChu napisał: Ja też się chciałem podzielić z Tobą odkryciem. Ten post to promowanie podróbki, bo to przecież tandetna kopia Supacaz i kryptoreklama sklepu. Co więcej Supacaz w gravelowej wersji ostatnio były w promkach po mniej niż 100 zł. U mnie po sezonie wygląda nadal idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi