misiek4823 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Cześć! Chciałbym podzielić się z Wami moim odkryciem – owijką, która totalnie mnie zaskoczyła. Kupiłem ją na Aliexpress za mniej niż 30 zł i muszę przyznać, że to jeden z najlepszych zakupów rowerowych, jakie zrobiłem w tej cenie. Dlaczego polecam? Przejechałem na niej już ponad 1000 km, i co? Nadal wygląda jak nowa! Nie ściera się, nie traci koloru, a do tego świetnie się trzyma kierownicy. Widziałem na Facebooku opinie, że ludzie na nią narzekają, ale mam wrażenie, że problem leży w złym nawinięciu. Jeśli dobrze ją zamontujecie, odwdzięczy się świetnym komfortem i trwałością. Wygoda na trasie Podczas jazdy czuję, że mam pewny chwyt, nawet przy dłuższych trasach. Jest bardzo wygodna, a moje dłonie mniej się męczą. To duży plus, szczególnie jeśli robisz spore dystanse. Jeśli szukasz taniej i solidnej owijki, zdecydowanie warto dać jej szansę. Ja kupiłem swoją tutaj : https://bit.ly/48YA3cp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Pierwszy wpis i od razu link do sklepu 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Dobra ściema, pewnie ma procent od kupna przez jego link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajbna Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu po zdjęciu wygląda na cienką i twardą ale kto wie może coś to warte jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi