JWO Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Korzystajac z BlakFriday chcialem kupic pompke elektryczna. Ktos ma jakies doswiadczeni? Da sie napompowac kolo bezdentkowe od zera? Zastanawiam sie co jest lepsze, naboje CO2 czy taka pompka? Chodzi o pompke awaryjna, nie domowa/garazowa Cycplus Air Pump, Electric Compressor, Portable Bicycle Pump, Mini Tyre Pump with Digital LCD LED Light, Rechargeable Li-ion 12 V for All Bicycles as Torch and Power Bank I50PSI, blue : Amazon.de: Automotive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu W sytuacji awaryjnej, zgodnie z prawem Murphy'ego, akumulator akurat wtedy będzie rozładowany i nie napompujesz koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaido2 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu @JWO, elektryka kupiłem kiedyś dawno jak bym czasem miał focha Jest trochę większy , ma podwójne aku , napompujesz tym kilka kół samochodowych itd itp. W czym tkwi szczegół? tego typu pompka nie ma tzw strzała, jak w przypadku klasycznej. Tłoczki dostarczają powietrze jednostajnie i tutaj w przypadku TR od zera najlepiej było by wcześniej sprawdzić na pożyczonej od kogoś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Jeśli masz uszczelnioną uprzednio bezdętkę (w sensie dookoła ranty są zlepione na mleku z obręczą) to napompujesz. Jęsli chodzi o wstępne uszczelnienie to nie ma opcji żeby taką pierdziawką cokolwiek zdziałać. Mój brat ma tego cycplusa - aku starcza napompowanie 1 gumy 29x2.4 do 3bar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu Chyba mnie zniecheciliscie. I dobrze. Prawde mowiac pompka jest na prezent, dla osoby ktora zaczela jezdzic wiecej i powazniej w tym sezonie. Ja mam CO2 i mala Lezyne . Kupije CO2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ja wolę mini pompkę mechaniczną po tym jak mając 1 nabój nie byłem w stanie nadmuchać 29x2,3 na tyle żeby się doturlać do bazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi