brsk Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Cześć, mam możliwość kupna tego roweru: SCARP ELITE - KTM Bikes Za 7000zł. Co sądzicie o tej opcji? Brałem jeszcze pod uwagę jakiegoś fulla od Radona, albo Cannondale Scalpel HT3 (tak wiem, że Hardtail), ale ten KTM mnie bardzo kusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Nowy czy używany? Jak nowy to za 7k jak najbardziej warto, to cena za podobnie wyposażonego hardtaila wcale nie pierwszej świeżości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brsk Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu Właśnie nowy także mega się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Jedyny minus to anoda w Rhythmie, która jest słabszej jakości niż w seriach Performance i Performace Elite, przez co łatwiej ją uszkodzić. W przyszłości polecam wymienić korpus widelca (CSU) na wersję z wyższej serii (po uprzednim upewnieniu się, że sprężyna i tłumik będą pasować) oraz manetkę przerzutki na XT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Fajna baza do rozbudowy . Z tym że nie przez robienie frankensteina z amora , tylko Rhytm out , coś lepszego / lżejszego in. W podobnej kasie masz jeszcze Ghosta Lectora FS Essential, tam amor zostaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brsk Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu Ten fox to jaki mniej więcej odpowiednik od rockshoxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 godziny temu Mod Team Udostępnij Napisano 3 godziny temu Porównywany jest często z Rebą, ale lepiej od niej pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi