Eathan Napisano wczoraj o 12:56 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:56 Jestem niepoprawny gadżeciarzem i trafiłem na takie o to narzędzie => https://sumart.bz/portfolio/ubb-20/ Pytanie, czy ma to sens? A może jest na rynku coś podobnego i łatwiej dostępnego niż UBB-20 z linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebass52 Napisano wczoraj o 13:14 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:14 widziałem to na nacie u nich na profilu. Zapytałem o cenę i koszt wysyłki do Polski to odpisali, że łącznie będzie to koszt 45$ i temat odpuściłem ale urządzono wydaje się całkiem praktyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano wczoraj o 13:32 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 13:32 Na Ali znalazłem coś takiego https://pl.aliexpress.com/item/1005007970217810.html?gatewayAdapt=glo2pol ale prawdę mówiąc nie wiem, jak to ma działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu (edytowane) To taka miniaturowa wersja od dawna znanego podnośnika/"siłownika" mechanicznego przydatnego przy precyzyjnym ustawianiu ciężkich urządzeń: Gadżet i tyle. Podróba SRAMa: https://www.mtbiker.pl/shop/serwis/narzedzia/inne-narzedzia/prasa-tlokowa-sram-tool-ultimate-p225825.html?country=PL&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=3MTB0015I|04|oth|flo|pfx-mtbiker-pl~ads~pmax~~longterm&utm_id=20720606139&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIoq7flIvriQMVlqloCR2Izw8HEAQYBCABEgJfvvD_BwE Edytowane 23 godziny temu przez Garlock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Widziałem na YT tego speca Park Tool jak wciskał tloczki taką dedykowaną "breszką". Nawet przez chwilę chciałem ją kupić ale ostatecznie podkradłem żonie drewnianą szpatułkę z kuchni 😎 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 23 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 23 godziny temu (edytowane) @spidelli no bo tak się robi. Tyle, że ta breszka ma minus. Nacisk idzie nierównomiernie na tłoczek i możesz ukruszyć ceramiczne tłoczki. Potem jest pozamiatane, bo np.; shimano nie sprzedaje tych tłoczków jako części zamiennej. Musisz kupić cały zacisk. To coś z linka na początku niby naciska równomiernie i nie ma ryzyka. Edytowane 23 godziny temu przez Eathan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Swojego czasu nie mogłem się opędzić od reklam tego szajsu na Instagramie. Co drugi post mi się pokazywało. To jest najlepszy rozpierak do tłoczków. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przecietny Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Widzę,że różnych rzeczy się używa. Ja stosuje ołówek stolarski😆 Ale to urzadzenia wyglada na bardzo dobre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu @Eathan Znam temat, miałem cieknący tłok, kupowałem nowe zaciski. Co do wciskania - dlatego użyłem drewna (w końcu pękło ale nie mówcie żonie). Natomiast sam jestem gadżeciarzem i rozumiem Twoje zainteresowanie 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Nadajcie temat niejakiemu p. Bronisławowi od przymiaru łańcucha..Jeśli miałbym wydać te 60zł to chociaż żeby zostało.w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Ja pitolę ścigają nas za byle co w temacie tej zakichanej ekologii, wymyślają to i owo a jakieś skośne biznesmeny tłuką szpej, który można zastąpić nawet w chacie w bloku na dziesiątki sposobów. Gardzę tym zielonym syfem ale po sprawiedliwości kolekcjonerzy takich wynalazków powinni ponosić karę za zaśmiecanie środowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) Cała ta ekościema jest podsycana chińskimi łapówkami dla komisarzy Kto położył łapę na produkcji PV i złożach litu? A obok tego cały kontynent jest zalewany chińskim badziewiem i ekośmieciami jednorazowego użytku... Trudno mieć pretensje o ten jeden gadżet... Edytowane 9 godzin temu przez spidelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 13 godzin temu, Mihau_ napisał: No tak. Śrubokręt z Milwaukee. Burżujstwo. Aż wstyd tak epatować bogactwem 😉. 15 godzin temu, Dokumosa napisał: Jeśli miałbym wydać te 60zł to chociaż żeby zostało.w PL To kosztuje 45$ + wysyłka 🙄. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 1 minutę temu, KNKS napisał: No tak. Śrubokręt z Milwaukee. Takim to aż miło pokruszyć tłoczki! :)) Edytowane 4 godziny temu przez TheJW 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, KNKS napisał: No tak. Śrubokręt z Milwaukee. Burżujstwo. Aż wstyd tak epatować bogactwem 😉. Najczęściej używam sata ale uznałem, że nie ma co reklamować byłego patologicznego pracodawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi