goa2004 Napisano Wtorek o 04:53 Udostępnij Napisano Wtorek o 04:53 Witam, czy da się naprawić tak wyrobione ganizdo? nypel wypada nie samoczynnie ale nie da się naprężyć szprychy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
player123 Napisano Wtorek o 07:20 Udostępnij Napisano Wtorek o 07:20 śmietnik. To jest obrecz z gwintem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goa2004 Napisano Wtorek o 07:42 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 07:42 teraz nie sprawdzę ale raczej nie gwintowana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano Wtorek o 08:08 Udostępnij Napisano Wtorek o 08:08 (edytowane) Aksium, nie jest gwintowana. Obręcz na śmietnik. Edytowane Wtorek o 08:08 przez Electronite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goa2004 Napisano Wtorek o 08:21 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 08:21 Słabo, ale dzięki za pomoc 🙂 Może ktoś ma na zbyciu Aksiuma, bo za aksiuma rs 200zł to sporo uważam za samą obręcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
player123 Napisano Wtorek o 09:17 Udostępnij Napisano Wtorek o 09:17 JAk nie jest gwintowana, tj z wkrecanym w nią nyplem, to mozesz próbowac ratowac sprawe do czssu znalezienia nowej przez zastosowanie podkładki.... albo nawet 2szt... takiej podkladki pod nypel...mzoe utrzyma przez jakiś czas. a jeśli ma wkręcany nypel ...no to ....sorensen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goa2004 Napisano Wtorek o 09:30 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 09:30 Dzięki za pomoc 😉 Podskoczę dziś do rowerowego po podładki 🙂 i będę kombinował, a przy okazji wypatrywał okazji obręczowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano Wtorek o 09:52 Udostępnij Napisano Wtorek o 09:52 Pzerabiałem to chwilę temu. Ksyriumy mają wkręcane nyple i to było by widać na zdjęciu. Bo i szprycha jest wtedy aluminiowa i znacznie grubsza. Sam nypel też inaczej wygląda. Tutaj poprostu wyrwało główkę. Możesz spróbować dać podkładkę od DTswisa, od nypla Squorx. Jak nie przeleci to będzie trzymać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goa2004 Napisano Wtorek o 10:10 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 10:10 Ok postaram się dostać 😉 aczkolwiek nie wiem czy w tym rowerowym takie cudo dostanę co jest w okolicy gdzie jestem obecnie ale jak nie ten sklep to inny 🙂 ważne by siadła podkładka i trzymała na szczęście jest po sezonie to mogę na spokojnie nad tematem pracować 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi