Kris72 Napisano 18 Listopada Udostępnij Napisano 18 Listopada Witam Miesiąc temu kupiłem używanego Waganta 9 2020 Robiłem serwis amortyzatora Nie zrobiłem zdjęc wyjmując widelec z ramy i składając stery miałem problemy z ich złożeniem nie jestem do końca przekonany czy dobrze to zrobiłem chciałbym wymienić istniejące stery i zamontować półzintegrowane z łożyskami maszynowymi i teraz pytanie: Czy mogę tam zamontować stery półzintegrowane ? rozmiar 1 i 1/8 cala ? rura miała taką samą średnicę na całej długości średnica zewn główki ramy jest na dole sporo wieksza i stad moje wątpliwości nie zmierzyłem jaka jest średnica wewnętrzna... stad prośba o pomoc , nie chce 2 x tego rozkrecac... rower jest cały czas użytkowany z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 18 Listopada Udostępnij Napisano 18 Listopada Szukaj na Allegro stery z oznaczeniem ZS44/ZS44. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris72 Napisano 18 Listopada Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi