Kris72 Napisano Poniedziałek o 17:11 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:11 Witam Miesiąc temu kupiłem używanego Waganta 9 2020 Robiłem serwis amortyzatora Nie zrobiłem zdjęc wyjmując widelec z ramy i składając stery miałem problemy z ich złożeniem nie jestem do końca przekonany czy dobrze to zrobiłem chciałbym wymienić istniejące stery i zamontować półzintegrowane z łożyskami maszynowymi i teraz pytanie: Czy mogę tam zamontować stery półzintegrowane ? rozmiar 1 i 1/8 cala ? rura miała taką samą średnicę na całej długości średnica zewn główki ramy jest na dole sporo wieksza i stad moje wątpliwości nie zmierzyłem jaka jest średnica wewnętrzna... stad prośba o pomoc , nie chce 2 x tego rozkrecac... rower jest cały czas użytkowany z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano Poniedziałek o 17:33 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:33 Szukaj na Allegro stery z oznaczeniem ZS44/ZS44. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris72 Napisano Poniedziałek o 18:04 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:04 wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi