Piotrek8104 Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada Witam Mam pytanie posiadam Krossa vento 4.0 na osprzecie Krossa KR7 się to nazywa. Chciałbym zmienić korbę siedzi tam Prowheel RPL , na Tiagrę ponieważ chcę zamontować pomiar mocy INPEAK. Wrzucam specyfikację i czy po zmianie to ze sobą zagra ew. czy suport też będzie do wymiany.Napęd jak w Tiagrze 2x10. Dzięki i pozdrawiam. PRZERZUTKA PRZÓD: KR7 R5010 PRZERZUTKA TYŁ: KR7 R5010 MANETKI: KR7 R5010 KORBA: PROWHEEL RPL-421-F-TT KORONKI: 50T-34T/172,5MM KASETA / WOLNOBIEG: ROAD-CS-HR10-32 ZAKRES KASETY/WOLNOBIEGU: 11-32T ILOŚĆ PRZEŁOŻEŃ: 20 SUPORT: PROWHEEL BB68+ ŁAŃCUCH: SHIMANO HG54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada (edytowane) Możesz śmiało zmieniać bez wymiany suportu. Tylko jeśli założysz korbę z większymi blatami, to może być też konieczna wymiana łańcucha jeżeli obecny był w montowni cięty na styk. Jeśli blaty w takiej samej konfiguracji, to w 10 minut zakładasz nową korbę i śmigasz. Edytowane 15 Listopada przez TheJW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada Najpierw bym trochę pojeździł żeby być absolutnie pewnym że napęd będzie mi odpowiadał. To nie czujnik kadencji mocowany na gumki który możesz odpiąć i przełożyć. Zakładam że rower nie jest długo w Twoim posiadaniu bo nie bardzo wierzę że ktoś może chcieć inwestować tak dużo w tak bardzo budżetowy rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi