Alan1435 Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada Witam, posiadam korbe shimano slx m7000 z zębatką 28t, gdy wpinam tylnie koło maksymalnie do przodu to bardzo ciężko ruszać nią w tył i przód. Łańcuch jest mocno napięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada Popieram zdanie @Mihau_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada Koło jest tylne, nie tylnie. Cieszę się, że mogłem pomóc ☺️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada Ja mam 34T i u mnie kręci się lekko. Ale to SRAM a nie Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada 10 godzin temu, Mihau_ napisał: Tak. Nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada Efekt zdalnego nauczania 🥲 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada Nie można patrząc na jego twórczość sądzić, że można być aż tak głupim. Cały czas będę się trzymał tezy, że co jakiś czas mieszają tu jakieś boty albo podobne usrojstwo by forum nie zdechło. A jak jest inaczej to może to 10 latek jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek595 Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada @Tyfon79 nie bądź jak @tobo 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada Kogoś obraziłem bo jak na razie to ja dostałem w pysk jakimś tematem nie w naszym języku. Gorzej bo jest zaglądane i żadnej refleksji czy wyjaśnienia ponownie z czym problem. A może obraziłem bota i się zawiesił po odpowiedziach wyżej. Myśli i myśli i wymyślić nie potrafi. Oby takie tematy i zachowanie po tej ankiecie nie były tolerowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 15 Listopada Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi