smw44199 Napisano 16 Listopada Udostępnij Napisano 16 Listopada 18 godzin temu, zlatan napisał: Jak tak spojrzałem jak to wygląda, to w sumie bardzo fajny patent. No ale dziwna sprawa żeby robić z tego główne kryterium wyboru roweru... Każdy ma swoje. Moim jest warunek możliwości montażu bagażnika i pełnych błotników. To nie jest tak, że mój wybór jest mojszy od twojego i odwrotnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlatan Napisano 16 Listopada Udostępnij Napisano 16 Listopada Jasna sprawa, każdy wybiera po swojemu. Niemniej zdziwić się chyba można? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 16 Listopada Udostępnij Napisano 16 Listopada 26 minut temu, smw44199 napisał: Każdy ma swoje Prawda, niemniej jest to rozwiązanie - przynajmniej w mojej ocenie - kontrowersyjne. Jak wspomniano, zawęża znacznie wybór a plusy - znowu moja ocena - są wątpliwe. Jeśli jednak OP uważa, że schowek musi być - jego wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smw44199 Napisano 16 Listopada Udostępnij Napisano 16 Listopada (edytowane) Jeśli chodzi o rowery, a w szczególności o fora rowerowe, to zdziwienie jest tutaj raczej naturalnym odruchem, niezależnie w jakim temacie 😉 Edytowane 16 Listopada przez smw44199 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 16 Listopada Udostępnij Napisano 16 Listopada (edytowane) Do autora: wątku - pomijając budżet, to schowek znajdziesz w następujących rowerach szutrowych: - Pivot Vault - Specialized Diverge - Trek Checkpoint - Santa Cruz Stigmata - Orbea Terra - Rodeo Traildonkey - Giant Revolt - Enve Mog - Fara F - Tideace Noah - BMC URS - Propain Terrel - BH GravelX - Canyon Grail SLX - Bianchi Arcadex Niewykluczone, że - wśród modeli, które są już na rynku- jeszcze coś by się znalazło. Bez wątpienia, wkrótce będzie tego więcej. Edytowane 16 Listopada przez Chociemir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi