Kadziunt Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada Tak się zastanawiam nad założeniem korby z krótszymi ramionami, ale nigdzie nie ma albo nie umiem znaleźć. Ma ktoś może np. z demontażu albo jakieś dojście do takiej korby, może być używana byle nie za miliony. Jak w temacie kompakt 2x11 hollowtech II długość 165 może 167,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HSM Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada Witaj w czasach niedoborów... Chyba rzeczywiście wymiotło. Zresztą wygląda na to, że Shimano nie ma specjalnych zapasów komponentów 11-rzędowych, bo w sklepach widzę same najnowsze 12 i jakieś nędzne niedobory (pojedyncze wersje) korb 11-rzędowych (oczywiście mówię o zakresie 105-DA). Dodatkowo masz pecha, bo 160-165 to nigdy nie była rzecz na półce w każdym sklepie, a od jakiegoś czasu (jak się w internetach wszyscy zaczęli rozpisywać i opowiadać, że krótkie korby to jest nowy trend) w ogóle wymiotło te nieliczne zapasy. Łatwo dostępna jest FC-RS510, ale Tobie zależy na pełnym HTII, a nie po prostu na osi 24 mm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadziunt Napisano 14 Listopada Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada Kurczę dzięki nie myślałem w ogóle o tym że ta korba ma tyle opcji. Brałem ją za cięższy odpowiednik 105 który będzie w 2 opcjach długości max. Co do osi to mogę się myślić ale ta ma ośkę która bez problemu powinna podejść zamiast mojej ultegry? A dostępność jakaś tam za granicami jest. Może coś znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi