hdk Napisano 10 Listopada Udostępnij Napisano 10 Listopada (edytowane) Cześć, Czy jest może jakaś kaseta 12s pod bębenek Shimano lub sram będąca podobnie zestopniowana do campy ekar gt 10-48? zamierzam kupić drugi rower z napędem 1x i ekar pasowałby mi idealnie (ze względu na stopniowanie co jeden przy małych zębatkach), ale wolałbym uniknąć problemów z kosztami serwisu campy. dzięki za pomoc Edytowane 10 Listopada przez hdk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 11 Listopada Udostępnij Napisano 11 Listopada https://rotorbike.com/en-eu/rotor-12-speed-cassette.html Ale: *Not compatible with Shimano 12 speed derailleurs. Not always compatible with AXS derailleurs, please call before purchasing to confirm total derailleur wrap capacity before upgrading to a larger cassette Kompatybilne łańcuchy: KMC 12rz & SRAM Eagle 12rz NIE Kompatybilne łańcuchy: SRAM Flattop 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hdk Napisano 11 Listopada Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada Dzięki @chrismel. Stopniowanie tej kasety powinno mi wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano Poniedziałek o 10:40 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:40 Ale serio upewnij się czy będzie chodzić z przerzutką. Też się przymierzałem, ale nie znalazłem opinii że to będzie dobrze chodzić z moim sprzętem (sram NX, GX). No i ceny nie zachęcały, teraz z obniżkami lepiej to wygląda. A generalnie pomysł Rotora moim zdaniem ciekawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi