pjotr15 Napisano 10 Listopada Udostępnij Napisano 10 Listopada Witam, kupiłem oponę do trenażera i kompletnie jestem ciemny w tym temacie, nie wiem jaką dętkę mam dokupić, podpowie ktoś? Opona to MTB 27,5 32-584 (27,5X1,25) Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 10 Listopada Udostępnij Napisano 10 Listopada (edytowane) A jaką masz normalnie oponę na tym kole? Spokojnie możesz założyć jakąś tanią dętkę 28". Albo tę, na której jeździsz z normalną oponą, o ile to nie jakieś 2,4". Edytowane 10 Listopada przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pjotr15 Napisano 10 Listopada Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 27,5x2.10 (54-584) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 10 Listopada Udostępnij Napisano 10 Listopada No to ta dętka może się nie zmieścić w oponę 1,25. Od Schwalbe możesz wziąć np. SV16, SV12 od Conti np. Race28, Cross28 lub Tour28. Właściwie każdą szosową dętkę możesz tam wsadzić, to tylko guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi