Skocz do zawartości

[Durne tematy] jak zapatrujecie się na ich funkcjonowanie na forum? -ankieta

[Durne tematy] jak zapatrujecie się na ich funkcjonowanie na forum? -ankieta  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kontrowersyjne, antagonizujące i poltyczne tematy na forum;

• Niech będą, ale jak userów za bardzo poniosą emocje i zaczną się osobiste wycieczki każdy dostaje warna a temat od razu zamykamy.
      28
    • Usuwamy od razu.
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Winna ewidentnie jest aura, te chmury które od tygodni wiszą nad Europą, wilgoć, niska temperatura, dzieci które zaraziły mnie febrą z przedszkola i szkoły, poranne mgły i wycie wilków z pobliskich lasów, do tego pełnia i pierwsze bombki w biedronkach.

Trzymajcie się ciepło.

a24db231720f542783386f5460b433e5.jpg.211ac07553cc07d12bc306166fe9169d.jpg

Pozdrow'er 😘

Cytat

Jakie niby były?

Rozmowy? Jak pisalem bardziej wyważone, kulturalne. Chciałem wstawić cytaty z dawniejszych lat i na podobne tematy z ostatnich w ten sposób pokazać jak zmienił sie ton wypowiedzi. (Jednak to czasochłonne).Teraz jest pretensjonalny, często pełen buty, hamski. Nie dotyczy to każdego oczywiście ale na pewno zauważyłeś jak zmienili sie użytkownicy i jak niefajnie ze sobą rozmawiają, kiedyś obrażanie sie było wyjątkiem dziś regułą. Uważam,że tutaj jest jeszcze w porządku i ,ze dotyczy to całego internetu. Troche żałuje,że w latach 2005-2012 mimo,że internet już miałem to  nie było kiedy korzystać był jakiś taki "czystszy". To moje prywatne spostrzeżenia może nietrafne, aktualnie mam tylko jedno działające w necie konto czyli to i nie interesuje mnie inna tematyka niż rowerowa. Może gdzies cos tam się zmieniło a ja jestem na to zamknięty i o tym nie wiem. Czasem czytam komentarze na yt z tego co widzę to nie bardzo😆