nikbar1 Napisano 8 Listopada Udostępnij Napisano 8 Listopada No więc jadę sobie monotonnie ulicą (stała prędkość na granicy wspomagania) i pyk, wspomaganie nie działa, na wyświetlaczu brak błędów, tryby mogę zmieniać, prędkość pokazuje (chyba), wyłączyłem system ,włączyłem i jedzie dalej, po przejechaniu pewnie z 200-300 km -jedziemy z żoną w podobnych warunkach, no i epicka akcja; mi dzieje się to samo, a jej 50 m dalej, oczywiście po restarcie działa dalej normalnie,rowery identyczne,różnią sie może dystansem o 200-300 km,nie sprawdzałem dokładnie. Tak sobie myślę, że zapisze mój dystans i zobaczę czy jej się wyłączy po tej różnicy. Ewentualnie jakaś żyła wodna, albo wojskowy radar, ustawili na granicy i cholera wie co emituje A może to jakiś problem komunikacyjny wyświetlacza z manipulatorem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 8 Listopada Udostępnij Napisano 8 Listopada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi