ryzen Napisano 7 Listopada 2024 Napisano 7 Listopada 2024 (edytowane) Witam, mam na sprzedaż używany licznik rowerowy IGPSPORT BSC100s wraz z dodatkową folią ochronną, dodatkowym etui oraz wszystkimi uchwytami dołączonymi do zestawu przez producenta. Licznik przejechał ze mną ok. 100km. Sprzedaję ponieważ dostałem inny model w prezencie a szkoda aby dobry licznik się marnował leżąc w szafce Może akurat komuś się przyda albo będzie chciał dać rodzince/znajomym fajny sprzęcik jako pierwszy licznik albo coś Cena: myślę, że 90zł + dowolna forma dostawy wybrana przez Kupującego to rozsądna oferta. Masz inną? zaproponuj coś jestem otwarty na propozycję. Możliwy odbiór osobisty: Olsztyn (warmińsko-mazurskie) - codziennie, Iława lub Szczytno - po wcześniejszym dogadaniu tj. bywam mniej więcej co 2tyg w którymś z tych miast u rodziców/teściów to mogę zabrać ze sobą licznik ps. Widzę, że zdjęcia lekko słabej jakości bo musiałem użyć kompresji rozmiaru przez neta... jakby ktoś chciał lepsze foty to pisać na priv. Podrzucę wtedy w normalnych jakościach Edytowane 7 Listopada 2024 przez ryzen
Rekomendowane odpowiedzi