Michal2008 Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada (edytowane) Cześć, mam pytanie jakie polecacie i jakie macie doświadczenia z lekkimi dętkami (na razie interesuje mnie butyl) do roweru MTB XC (rozmiar opon 29x2,25). w przypadku: - schwalbe; mamy wersję standard o wadze 220g i extra light 135g spora różnica. - conti; 226g vs 160g Edytowane 7 Listopada przez Michal2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przecietny Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada (edytowane) Używam tych extra light, złego słowa powiedzieć nie mogę, jeszcze nie złapałem kapcia. Do tego są mniejsze jako ewentualny zapas. Edytowane 7 Listopada przez Przecietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada Bierz TPU, 60g, super łatwe w łataniu jak się cos przebije, polecam Cyclami zielone z metalowym wentylem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak56 Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada Również polecam zielone dętki TPU od Cyclami z metalowym wentylem. Z drugiej strony, dlaczego firma Cyclami nie robi metalowych wentyli dla innych szerokości dętek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada @szczupak56 mam do 29, 27,5 i 26 i wszystkie mają metalowy wentyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi