TheJW Napisano wczoraj o 16:16 Napisano wczoraj o 16:16 Gdyby dało się do tego urządzenia dostać przez USB, to sam bym w sofcie pogrzebał i zmienił co mnie (nas) wkurza, ale PC go w ogóle nie widzi. Spróbuję jeszcze pod Linuxem jak nie zapomnę, ale marnie to widzę. Cytuj
Eathan Napisano wczoraj o 16:45 Autor Napisano wczoraj o 16:45 Widzę, że koledze snują wizję projektu na miarę OpenWrt 😜 1 Cytuj
Dokumosa Napisano wczoraj o 17:04 Napisano wczoraj o 17:04 Takie pierdół jak nazewnictwo tras będzie ich kosztować prawie nic a na pewno wpłynie na postrzeganie tego urządzenia. Z kolei jeśli ktoś oczekuje tam np. map to jego niedoczekanie. Cytuj
piknew Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Zaraz, zaraz, w tym wątku ktoś pokazywał screen, iż... soft (de facto firmware) jest od Magene: A to oznacza dwie opcje: 1. Jeśli GEOID to nie Magene... skopiują nowszy firmware od C506SE (zakładając, iż opcja aktualizacji, którą ma Magene działa także na GEOID). 2. Jeśli GEOID to Magene (np. budżetowa marka), to... dostaną ten firmware i się on sam zaktualizuje (identycznie jak Magene). U mnie aktualnie (uwaga: mam C506 a nie C506SE) wersja to 1.406 (warto, by jakiś posiadacz Magene C506SE też to sprawdził u siebie, będzie bardziej miarodajne odnosząc do Geoid'a CC600). Sprawdźcie u siebie też w GEOID. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi