spidelli Napisano wczoraj o 09:56 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:56 (edytowane) 54 minuty temu, smw44199 napisał: Ten wielokolorowy wyswietlacz Jeśli jesteś zdesperowany, to może znajdziesz jeszcze Polar M460 - jakiś leżak magazynowy (stan baterii pod znakiem zapytania). Produkt nie ma kontynuacji, Mam, używam, narzekam jedyne na każdorazową konieczność kalibracji barometru, bo mieszkam na 250 m npm. a pokazuje mi 90 albo 140.... Edit: to nie jest nawigacja tylko komputerek. Wyświetla powiadomienia z telefonu, jeśli ktoś tego potrzebuje @Dokumosa Własnie miałem zapytać czy e-ink nie jest za wolny Edytowane wczoraj o 10:00 przez spidelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxmax Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 8 godzin temu, Eathan napisał: @TheJW w temacie jakości obudowy zamówiłem => https://pl.aliexpress.com/item/1005007805184978.html Jest już w PL, po odprawie. Pewnie po weekendzie dotrze. Zakładam, że poprawi to wrażenia organoleptyczne Ja już otrzymałem opakowanko. Wygląda przyzwoicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi