bob555 Napisano 16 Kwietnia Napisano 16 Kwietnia @rysib Widzę że korzystasz z BSC200. Mam takie pytanie: czy w trybie nawigacji można jakoś zoomować mapkę? Cytuj
wojtekdu Napisano 16 Kwietnia Napisano 16 Kwietnia Skupcie się na temacie. Jeśli zamierzasz pytać o BSC200 otwórz temat i pytaj. Ten temat dotyczy GEOID CC600. 1 Cytuj
Marinbiker Napisano Sobota o 12:17 Napisano Sobota o 12:17 (edytowane) W dniu 10.04.2025 o 13:36, TheJW napisał: A w Garminie po zapauzowaniu nie wyłącza się nawet podświetlenie. 😜 Na podstawie E840 - dopiero po zatrzymaniu przyciskiem Start/Stop można wyłączyć (całkowicie) ekran. W Garminie podświetlenie wyłącza się jak najbardziej. Można to oczywiście wyłączyć, ale i ustawić długość tego podświetlenia. Ja mam ustawione na 30 sekund. Dotknięcie ekranu powoduje, że Garmin (Edge Explore 2) wybudza żarówki 💡😎. Poza tym działa również automatyczne "Autouśpienie" i jeśli to włączymy w systemie, to po 5 minutach bezczynności, Garmin przechodzi w tryb "snu głębokiego", wyłączając obciążające baterię funkcje, z GPS włącznie 😉. Myślę, że @pecio potwierdzi. Żeby nie było off-topu, to w Geoid też jest funkcja "Automatyczne wyłączanie ekranu". Ustawia się to z poziomu aplikacji. Nie włączałem tego, więc tylko podejrzewam, że działa podobnie do Garmina. Edytowane Sobota o 12:24 przez Marinbiker Cytuj
pecio Napisano Sobota o 12:51 Napisano Sobota o 12:51 (edytowane) Przywołany do tablicy przez @Marinbiker potwierdzam jego "teorię" 😁 W Garminie możemy dać tryb podświetlania czasowy czyli dokładnie 15 ,30 sekund , 1 ,2 minuty. Aktywowany tapnięciem w ekran / guzikami / pilotem. Możemy dać tryb stale włączony i tu są dwie opcje - stały na zdefiniowanym poziomie lub dopasowana jasność do otoczenia. Resztę kwestii opisał dokładnie mój przedmówca. Możemy też śmigać jak jest fajne słonko bez podświetlania - doskonała widoczność ( czym lepsze słonko tym lepiej ekran widać ). Edytowane Sobota o 12:53 przez pecio 1 Cytuj
fil29 Napisano Sobota o 18:09 Napisano Sobota o 18:09 Jest możliwość podłączenia czujnika tętna z zegarka konkretnie Amazfit t-rex 3? Cytuj
smw44199 Napisano Niedziela o 09:47 Napisano Niedziela o 09:47 Jeżeli wspiera ANT+ nie powinno być najmniejszego problemu. Cytuj
the_woocash Napisano Poniedziałek o 19:31 Napisano Poniedziałek o 19:31 Ktoś kojarzy co w tym liczniku oznacza kolor łuku (zielony/żółty/czerwony) dookoła bieżącej prędkości? Cytuj
smw44199 Napisano Poniedziałek o 21:02 Napisano Poniedziałek o 21:02 To nie było związane ze średnią prędkością? Powyżej/poniżej średniej? 1 Cytuj
chudzinki Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 12 godzin temu, the_woocash napisał: Ktoś kojarzy co w tym liczniku oznacza kolor łuku (zielony/żółty/czerwony) dookoła bieżącej prędkości? Pewnie to tylko efekt wizualny jak w Magene. 1 Cytuj
fil29 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Troszkę za ciemny ekran. Nawigowanie z lekkim opóźnieniem. Irytująca autopauza. Za tą cenę.... bajka 🙂 Cytuj
Marinbiker Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu W dniu 19.04.2025 o 20:09, fil29 napisał: Jest możliwość podłączenia czujnika tętna z zegarka konkretnie Amazfit t-rex 3? Jeśli zegarek ma opcję transmisji tętna do urządzenia zewnętrznego, to marka nie ma znaczenia. Geoid potraktuje go jako czujnik i połączy się bez problemu czy to po ANT+, czy BT. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi