maxmax Napisano 31 Grudnia 2024 Napisano 31 Grudnia 2024 (edytowane) 3 godziny temu, holdegron napisał: No właśnie tak robię, i za każdym razem mam komunikat "połączenie nieudane". Próbowałem już z innym telefonem, i innym ruterem. Tak jakby moduł wifi nie gadał z siecią... Wi-fi w sumie nic nie daje. Trochę szybciej synchronizuje niż BT, ale nic więcej nie daje. Ja po 2-ch dniach wi-fi wyłączyłem, trening i tak zrzuca się dość szybko po BT 1 godzinę temu, wojtekdu napisał: Po kilku jazdach uważam, że licznik jest OK. Jeżdżę na mrozie kilka godzin, na podświetleniu i wracając mam 87% baterii. Nie tak jak w moim MIO Cyclo ciągłe problemy z akumlatorem. Mnie na nawigacji tak bardzo nie zależy jednak nawigacja po kresce nie jest taka zła. Skonfigurowałem tak pierwszy ekran, że w zasadzie mnie zupełnie wystarcza. Prędkość aktualna, kadencja, tętno temperatura, przejechany dystans, prędkość średnia i maksymalna. Jeśli mam uruchomioną nawigację przed manewrem w górnym lewym rogu pokazuje się kierunek i dystans do manewru. Co więcej potrzeba do jazdy rekreacyjnej? Synchronizuje ze Stravą szybko. Za 1/3 ceny najtańszego z kolejnych liczników. Super. Kilka lat używałem Mio Cyclo 215 z czujnikami. Wieczne problemy z synchronizacją. (serwis w końcu wymiękł), dwa razy w serwisie problem z akumulatorami i cena prawie 1000 PLN. Potwierdzam, korzystam prawie 2 miesiące często w bardzo trudnych warunkach. Deszcz, mżawka, śnieg i zimno. Bateria jest naprawdę dobra, czytelność wyświetlacza bardzo dobra. Jeszcze mnie nigdy nie zawiódł. W tej cenie super wybór. Edytowane 31 Grudnia 2024 przez maxmax Cytuj
smw44199 Napisano 31 Grudnia 2024 Napisano 31 Grudnia 2024 Godzinę temu, holdegron napisał: Niestety, mój egzemplarz jest najwyraźniej uszkodzony. Odsyłam do Pana Chińczyka. Jak działa Ci bluetooth tzn, że moduł łączności sprawny. Zrób mu jakiś hard reset, jak sie da. Cytuj
Marinbiker Napisano 31 Grudnia 2024 Napisano 31 Grudnia 2024 (edytowane) Geoid łączy się TYLKO z siecią 2,4 GHz. Na 5 GHz nie hula. Może tu jest problem? Edytowane 31 Grudnia 2024 przez Marinbiker 1 Cytuj
Eathan Napisano Środa o 08:10 Autor Napisano Środa o 08:10 kod: CDPL03 https://pl.aliexpress.com/item/1005007702885716.html wychodzi aktualnie 187 zł. Cytuj
Eathan Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu Moja wina, moja bardzo wielka wina... Znowu to zrobiłem i zamówiłem 3 sztukę GEOID CC600. Tym razem wpadło za 179 zł. Paczka już wysłana. PS Wygląda na to, że to świetny prezent dla rowerowych znajomych. Cytuj
TheJW Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Ty będziesz sobie nimi drogę doświetlał, czy co? 😆 Bo jasność ekranu mają tak wysoką, że przy odpowiedniej ilości mogłyby dać radę. 😛 Cytuj
Eathan Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu Jeden dla córy. Drugi dla kumpla. Ten trzeci na prezent. 😈 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi