rysib Napisano 18 Grudnia Udostępnij Napisano 18 Grudnia Szukałem tej funkcji w CC600, ale nie znalazłem. Może Wam się uda. @TheJW powodzenia, może i Twój garmin to ma. Pzdr Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Grudnia Udostępnij Napisano 18 Grudnia (edytowane) Geoid CC600 tego nie ma, przynajmniej z poziomu urządzenia nie widziałem takiej opcji. Bawiąc się nim odkryłem za to pewną funkcję, ale za cholerę nie wiem, do czego ona służy... Mianowicie - po włączeniu urządzenia, na ekranie startowym, wcisnąłem jednocześnie i przytrzymałem dwa dolne przyciski, co każdorazowo skutkuje całkowitym wyłączeniem podświetlenia ekranu oraz cyklicznym piknięciem głośnika co 3 sekundy. I tak aż do wyłączenia urządzenia. Edytowane 18 Grudnia przez TheJW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysib Napisano 18 Grudnia Udostępnij Napisano 18 Grudnia (edytowane) No bracie, znalazłeś świętego grala. To musi być sławna maszyna robiącą ping... Pzdr Rysiek Edytowane 18 Grudnia przez rysib 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 19 Grudnia Udostępnij Napisano 19 Grudnia @rysib Uwielbiam LCMP ale mi skojarzyło się z innym filmem: A serio - zastanawiałem się nad prezentem dla żony ale na razie odpuściłem ten gadżet... Pewnie skończy się na Garminie, bo zegarek też musi być w wyposażeniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekdu Napisano 19 Grudnia Udostępnij Napisano 19 Grudnia W dniu 4.12.2024 o 19:46, Dokumosa napisał: No więc u nie zamiast tego GeoIDa za 63zł przyszło to: Ja zakupiłem dwa jeden dla mnie drugi dla żony. W pierwszej paczce dotarły identyczne szczoteczki tylko czerwone, w drugiej czarne. Jedne musiałem odesłać na adres polskiego magazynu, drugie mogłem zatrzymać. Zarówno w pierwszym jak i drugim przypadku kasę zwrócili bardzo szybko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 19 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia Kolejna okazja na GeoID CC600 z oficjalnego sklepu => https://www.pepper.pl/promocje/komputer-licznik-rowerowy-geoid-cc600-957259 159 zł z kodem PLAF06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 19 Grudnia Mod Team Udostępnij Napisano 19 Grudnia U mnie wychodzi 170 - za drogo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smw44199 Napisano 19 Grudnia Udostępnij Napisano 19 Grudnia Za tanio, też nie kupuję! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 19 Grudnia Udostępnij Napisano 19 Grudnia Razem mogliby mieć wszystko... 🥲 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysib Napisano 19 Grudnia Udostępnij Napisano 19 Grudnia 12 godzin temu, spidelli napisał: @rysib zastanawiałem się nad prezentem dla żony ale na razie odpuściłem ten gadżet... Pewnie skończy się na Garminie, bo zegarek też musi być w wyposażeniu To chyba popularny gadżet dla żon, bo właśnie swojej kupiłem. Tylko ona od +15 st. C dopiero daje się wyciągnąć na rower. Więc dopiero na wiosnę zauważy nowy "licznik". 😉 Pzdr Rysiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruder Napisano Niedziela o 18:06 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:06 W dniu 7.11.2024 o 10:06, smw44199 napisał: Radar po ANT+ da sie podpiąć? Witam , nie wiem czy ten temat był już poruszany ale sprawdziłem osobiście , radar rowerowy działa na tym komputerku ,powiadamia graficznie jak i dźwiękowo . Mój model to BRYTON GARDIAR 300L działa bardzo dobrze . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smw44199 Napisano Poniedziałek o 08:25 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:25 Super, że to napisałeś 😉 Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnx3000 Napisano Wtorek o 12:21 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:21 W dniu 19.12.2024 o 09:52, Eathan napisał: Kolejna okazja na GeoID CC600 z oficjalnego sklepu => https://www.pepper.pl/promocje/komputer-licznik-rowerowy-geoid-cc600-957259 159 zł z kodem PLAF06 Na Ali pokazuje, że ten kod był jednorazowy i już został użyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano Wtorek o 12:22 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:22 Te kody są ważne zazwyczaj 2-3 dni. Musisz poczekać na kolejne, wpadają regularnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi