rysib Napisano 18 Grudnia 2024 Napisano 18 Grudnia 2024 Szukałem tej funkcji w CC600, ale nie znalazłem. Może Wam się uda. @TheJW powodzenia, może i Twój garmin to ma. Pzdr Rysiek Cytuj
TheJW Napisano 18 Grudnia 2024 Napisano 18 Grudnia 2024 (edytowane) Geoid CC600 tego nie ma, przynajmniej z poziomu urządzenia nie widziałem takiej opcji. Bawiąc się nim odkryłem za to pewną funkcję, ale za cholerę nie wiem, do czego ona służy... Mianowicie - po włączeniu urządzenia, na ekranie startowym, wcisnąłem jednocześnie i przytrzymałem dwa dolne przyciski, co każdorazowo skutkuje całkowitym wyłączeniem podświetlenia ekranu oraz cyklicznym piknięciem głośnika co 3 sekundy. I tak aż do wyłączenia urządzenia. Edytowane 18 Grudnia 2024 przez TheJW 1 Cytuj
rysib Napisano 18 Grudnia 2024 Napisano 18 Grudnia 2024 (edytowane) No bracie, znalazłeś świętego grala. To musi być sławna maszyna robiącą ping... Pzdr Rysiek Edytowane 18 Grudnia 2024 przez rysib 1 Cytuj
spidelli Napisano 19 Grudnia 2024 Napisano 19 Grudnia 2024 @rysib Uwielbiam LCMP ale mi skojarzyło się z innym filmem: A serio - zastanawiałem się nad prezentem dla żony ale na razie odpuściłem ten gadżet... Pewnie skończy się na Garminie, bo zegarek też musi być w wyposażeniu 1 Cytuj
wojtekdu Napisano 19 Grudnia 2024 Napisano 19 Grudnia 2024 W dniu 4.12.2024 o 19:46, Dokumosa napisał: No więc u nie zamiast tego GeoIDa za 63zł przyszło to: Ja zakupiłem dwa jeden dla mnie drugi dla żony. W pierwszej paczce dotarły identyczne szczoteczki tylko czerwone, w drugiej czarne. Jedne musiałem odesłać na adres polskiego magazynu, drugie mogłem zatrzymać. Zarówno w pierwszym jak i drugim przypadku kasę zwrócili bardzo szybko. 1 Cytuj
Eathan Napisano 19 Grudnia 2024 Autor Napisano 19 Grudnia 2024 Kolejna okazja na GeoID CC600 z oficjalnego sklepu => https://www.pepper.pl/promocje/komputer-licznik-rowerowy-geoid-cc600-957259 159 zł z kodem PLAF06 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 19 Grudnia 2024 Mod Team Napisano 19 Grudnia 2024 U mnie wychodzi 170 - za drogo 3 Cytuj
rysib Napisano 19 Grudnia 2024 Napisano 19 Grudnia 2024 12 godzin temu, spidelli napisał: @rysib zastanawiałem się nad prezentem dla żony ale na razie odpuściłem ten gadżet... Pewnie skończy się na Garminie, bo zegarek też musi być w wyposażeniu To chyba popularny gadżet dla żon, bo właśnie swojej kupiłem. Tylko ona od +15 st. C dopiero daje się wyciągnąć na rower. Więc dopiero na wiosnę zauważy nowy "licznik". 😉 Pzdr Rysiek 1 Cytuj
Bruder Napisano 22 Grudnia 2024 Napisano 22 Grudnia 2024 W dniu 7.11.2024 o 10:06, smw44199 napisał: Radar po ANT+ da sie podpiąć? Witam , nie wiem czy ten temat był już poruszany ale sprawdziłem osobiście , radar rowerowy działa na tym komputerku ,powiadamia graficznie jak i dźwiękowo . Mój model to BRYTON GARDIAR 300L działa bardzo dobrze . 2 Cytuj
smw44199 Napisano 23 Grudnia 2024 Napisano 23 Grudnia 2024 Super, że to napisałeś 😉 Wesołych Świąt. Cytuj
xnx3000 Napisano 24 Grudnia 2024 Napisano 24 Grudnia 2024 W dniu 19.12.2024 o 09:52, Eathan napisał: Kolejna okazja na GeoID CC600 z oficjalnego sklepu => https://www.pepper.pl/promocje/komputer-licznik-rowerowy-geoid-cc600-957259 159 zł z kodem PLAF06 Na Ali pokazuje, że ten kod był jednorazowy i już został użyty Cytuj
TheJW Napisano 24 Grudnia 2024 Napisano 24 Grudnia 2024 Te kody są ważne zazwyczaj 2-3 dni. Musisz poczekać na kolejne, wpadają regularnie. 2 Cytuj
Marinbiker Napisano 30 Grudnia 2024 Napisano 30 Grudnia 2024 Mam i ja... Pojechał z Garminem na testy nasz bohater... Złośliwy Azjata parę razy po drodze wyłączył mi zapis (choć z moją pomocą), bo piszczał, że jestem poza trasą. Trzeba się przestawić z Garmina, żeby nie pociskać "na pałę" wszystkich trzech przycisków 😁. Zalet kilka ma, ale też i wad. Budżetowiec, oferujący w cenie przystępnej, zapis trasy, podstawowe jej parametry, szybkie spreparowanie prostego śladu w aplikacji i bezproblemowy import do urządzenia, czytelność, mimo małej przekątnej ekranu oraz dla "wyczynowców" jazdę po wgranej kresce... Jak już ktoś tu wcześniej wspomniał, w nieznanym terenie można się zgubić, bo na ekranie mamy jedynie ślad, bez mapy wokół. Może to tylko kwestia przyzwyczajenia? Czujniki obsługuje. Zostaje u mnie na kierownicy crossa. 4 Cytuj
holdegron Napisano 30 Grudnia 2024 Napisano 30 Grudnia 2024 Hej Dotarł właśnie mój CC600, ale mam problem z Wifi - tzn licznik nie wyświetla symbolu wifi (koło baterii), a próba podłączenia się do sieci domowej spełza na niczym. Każda próba to komunikat o nieudanym połączeniu. To wifi to trzeba jeszcze gdzieś włączyć ? Czy może licznik jest "nie do końca" sprawny ? Pomocy, Rob Cytuj
holdegron Napisano 30 Grudnia 2024 Napisano 30 Grudnia 2024 (edytowane) Ano ma (mieć). Wifi w sumie pełni rolę równoległą do BT, tylko szybciej - tak piszą w opisie komputerka. A na wszystkich fotkach produktowych symbol wifi na ekranie figuruje. Edytowane 30 Grudnia 2024 przez holdegron Cytuj
Marinbiker Napisano 30 Grudnia 2024 Napisano 30 Grudnia 2024 @holdegron Wi-Fi włączasz w aplikacji OneLapFit. Klikasz ikonkę urządzenia a potem Ustawienia ogólne. Tam jest wyłącznik. Podajesz hasło i to wszystko. Cytuj
holdegron Napisano 31 Grudnia 2024 Napisano 31 Grudnia 2024 No właśnie tak robię, i za każdym razem mam komunikat "połączenie nieudane". Próbowałem już z innym telefonem, i innym ruterem. Tak jakby moduł wifi nie gadał z siecią... Cytuj
TheJW Napisano 31 Grudnia 2024 Napisano 31 Grudnia 2024 Może kwestia typu zabezpieczeń na routerze? Cytuj
wojtekdu Napisano 31 Grudnia 2024 Napisano 31 Grudnia 2024 Trzeba by zacząć od tego czy na telefonie masz Wi-Fi. Jeśli tak to powinni się połączyć bez problemu. Cytuj
Marinbiker Napisano 31 Grudnia 2024 Napisano 31 Grudnia 2024 Działa i łączy się w sekundę z zapamiętaną siecią. Cytuj
wojtekdu Napisano 31 Grudnia 2024 Napisano 31 Grudnia 2024 Po kilku jazdach uważam, że licznik jest OK. Jeżdżę na mrozie kilka godzin, na podświetleniu i wracając mam 87% baterii. Nie tak jak w moim MIO Cyclo ciągłe problemy z akumlatorem. Mnie na nawigacji tak bardzo nie zależy jednak nawigacja po kresce nie jest taka zła. Skonfigurowałem tak pierwszy ekran, że w zasadzie mnie zupełnie wystarcza. Prędkość aktualna, kadencja, tętno temperatura, przejechany dystans, prędkość średnia i maksymalna. Jeśli mam uruchomioną nawigację przed manewrem w górnym lewym rogu pokazuje się kierunek i dystans do manewru. Co więcej potrzeba do jazdy rekreacyjnej? Synchronizuje ze Stravą szybko. Za 1/3 ceny najtańszego z kolejnych liczników. Super. Kilka lat używałem Mio Cyclo 215 z czujnikami. Wieczne problemy z synchronizacją. (serwis w końcu wymiękł), dwa razy w serwisie problem z akumulatorami i cena prawie 1000 PLN. Cytuj
holdegron Napisano 31 Grudnia 2024 Napisano 31 Grudnia 2024 Niestety, mój egzemplarz jest najwyraźniej uszkodzony. Odsyłam do Pana Chińczyka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi