rysib Napisano Środa o 13:47 Udostępnij Napisano Środa o 13:47 Szukałem tej funkcji w CC600, ale nie znalazłem. Może Wam się uda. @TheJW powodzenia, może i Twój garmin to ma. Pzdr Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano Środa o 20:41 Udostępnij Napisano Środa o 20:41 (edytowane) Geoid CC600 tego nie ma, przynajmniej z poziomu urządzenia nie widziałem takiej opcji. Bawiąc się nim odkryłem za to pewną funkcję, ale za cholerę nie wiem, do czego ona służy... Mianowicie - po włączeniu urządzenia, na ekranie startowym, wcisnąłem jednocześnie i przytrzymałem dwa dolne przyciski, co każdorazowo skutkuje całkowitym wyłączeniem podświetlenia ekranu oraz cyklicznym piknięciem głośnika co 3 sekundy. I tak aż do wyłączenia urządzenia. Edytowane Środa o 20:41 przez TheJW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysib Napisano Środa o 23:14 Udostępnij Napisano Środa o 23:14 (edytowane) No bracie, znalazłeś świętego grala. To musi być sławna maszyna robiącą ping... Pzdr Rysiek Edytowane Środa o 23:17 przez rysib 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano Czwartek o 04:38 Udostępnij Napisano Czwartek o 04:38 @rysib Uwielbiam LCMP ale mi skojarzyło się z innym filmem: A serio - zastanawiałem się nad prezentem dla żony ale na razie odpuściłem ten gadżet... Pewnie skończy się na Garminie, bo zegarek też musi być w wyposażeniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekdu Napisano Czwartek o 06:10 Udostępnij Napisano Czwartek o 06:10 W dniu 4.12.2024 o 19:46, Dokumosa napisał: No więc u nie zamiast tego GeoIDa za 63zł przyszło to: Ja zakupiłem dwa jeden dla mnie drugi dla żony. W pierwszej paczce dotarły identyczne szczoteczki tylko czerwone, w drugiej czarne. Jedne musiałem odesłać na adres polskiego magazynu, drugie mogłem zatrzymać. Zarówno w pierwszym jak i drugim przypadku kasę zwrócili bardzo szybko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano Czwartek o 08:52 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 08:52 Kolejna okazja na GeoID CC600 z oficjalnego sklepu => https://www.pepper.pl/promocje/komputer-licznik-rowerowy-geoid-cc600-957259 159 zł z kodem PLAF06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano Czwartek o 09:58 Mod Team Udostępnij Napisano Czwartek o 09:58 U mnie wychodzi 170 - za drogo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smw44199 Napisano Czwartek o 10:40 Udostępnij Napisano Czwartek o 10:40 Za tanio, też nie kupuję! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano Czwartek o 15:32 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:32 Razem mogliby mieć wszystko... 🥲 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysib Napisano Czwartek o 17:08 Udostępnij Napisano Czwartek o 17:08 12 godzin temu, spidelli napisał: @rysib zastanawiałem się nad prezentem dla żony ale na razie odpuściłem ten gadżet... Pewnie skończy się na Garminie, bo zegarek też musi być w wyposażeniu To chyba popularny gadżet dla żon, bo właśnie swojej kupiłem. Tylko ona od +15 st. C dopiero daje się wyciągnąć na rower. Więc dopiero na wiosnę zauważy nowy "licznik". 😉 Pzdr Rysiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi