Eathan Napisano 2 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia Jeszcze można lubić dreszczyk emocji podczas otwierania paczki. Jeszcze coś fsjnego przyjedzie 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 2 Grudnia Udostępnij Napisano 2 Grudnia Do tej pory zdarzyło mi się kilka x otrzymać np. zawieszkę do kluczy zamiast właściwego towaru. Być może tym razem będzie coś innego. Darmowych zawieszek mam już sporo ;). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 2 Grudnia Udostępnij Napisano 2 Grudnia Ja zgłosiłem zwrot kasy bo zgubili paczkę, jest tylko status że opuściła magazyn. Czekam miesiąc i dalej cisza. Coś to ali zaczyna ściemniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ragtag Napisano 3 Grudnia Udostępnij Napisano 3 Grudnia Żeby zrobić trening na treneżerze z tym licznikiem trzeba coś tam wybrać? Bo jest opcja ustawienia ekranu " Treningu inDoor" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 3 Grudnia Udostępnij Napisano 3 Grudnia Możesz sobie ustawić ekrany na Indoor tak jak na Outdoor, tyle tylko że są trzy opcje treningu do wyboru. Ja sobie w jednym zmodyfikowałem ekran i na nim jeżdżę. Najważniejsze że nie odpala się GPS, więc nie rejestruje trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ragtag Napisano 4 Grudnia Udostępnij Napisano 4 Grudnia Chodziło ja uruchomić właśnie trening na trenażerze ?🙂 Czy po prostu klikam rozpocznij i już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 4 Grudnia Udostępnij Napisano 4 Grudnia W moim przypadku - tak. Mam podstawowy trenażer Elite (Novo Force), więc mogę tylko ręcznie manetką ustawić obciążenie. Miernika mocy, automatycznego obciązenia nie mam, więc dowolny z trzech profili/treningów mi odpowiada. Jedynie co to tak jak pisałem wcześniej - ustawiłem sobie w aplikacji customowy ekran kóry zawsze wybieram (kadencję, prędkość, HR, czas, dystans). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ragtag Napisano 4 Grudnia Udostępnij Napisano 4 Grudnia Ja też kupiłem Elite i dziś pierwszy test🙂 Ale gps zapał i na mapie jest kropka 🤣🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ragtag Napisano 4 Grudnia Udostępnij Napisano 4 Grudnia W dniu 2.12.2024 o 20:18, Dokumosa napisał: Do tej pory zdarzyło mi się kilka x otrzymać np. zawieszkę do kluczy zamiast właściwego towaru. Być może tym razem będzie coś innego. Darmowych zawieszek mam już sporo ;). Ja dostałem pończochy 🤣🤣🤣 A zamawiałem elastyczne sznurówki 🤣🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 4 Grudnia Udostępnij Napisano 4 Grudnia No więc u nie zamiast tego GeoIDa za 63zł przyszło to: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 4 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia Całkiem praktyczne 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 4 Grudnia Udostępnij Napisano 4 Grudnia Mam nadzieję, że nie zażyczą sobie zwrotu Będą jednorazówki do oczyszczenia łańcucha z piachu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekdu Napisano 5 Grudnia Udostępnij Napisano 5 Grudnia W dniu 8.11.2024 o 12:25, maxmax napisał: maxmax gdzie na urządzeniu? Robiłeś synchro komputerka z aplikacją? Tak, synchronizuję od razu po treningu, inaczej nie pojawi się na Stravie. Jak korzystam głównie do zapisu śladu i korzystam ze wszystkich czujników. Nawigacja jest dla mnie mało istotna. Treningi zapisują się w aplikacji a później są synchronizowane ze Stravą. Ale pamięć urządzenia jest ograniczona, ja mam obecnie 89,4% wolnego. Usunięcie treningu z aplikacji nie usuwa danych z urządzenia. Trzeba to będzie zapewne zrobić ręcznie z poziomu licznika. Możesz sobie sam sprawdzić. Usuń aktywność w aplikacji a później sprawdź w historii na urządzeniu - nadal będzie. A jak usunąłem z poziomu urządzenia System -> Pozostała pamięć: -> Wyczyść to zniknęła cała historia i pozostała pamięć zwiększyła się do 92,5%. Co więcej wyczyszczenie pamięci spowodowało wyzerowanie danych na głównym ekranie licznika (dystans i czas). U mnie nie pojawia się na Stravie. Nie wiem dlaczego. Jak synchronizujesz ze Stravą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 5 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia @wojtekdu a ustawiłeś powiązane ze Stravą? Musisz w OneLapFit autoryzować konto Stravy i potem będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekdu Napisano 5 Grudnia Udostępnij Napisano 5 Grudnia NIby ma włączoną synchronizację ze Stravą, a trening na Stravie się nie pojawia. Można to jakoś wymusić? Tak autoryzacja jest, Klikam w Prześlij dane. Pisze Strawa załadowany. i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 5 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia @wojtekdu a tutaj https://www.strava.com/settings/apps widzisz appkę na liście z dostępem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekdu Napisano 5 Grudnia Udostępnij Napisano 5 Grudnia Już wszystko jasne. Na komputerze miałem odpaloną Stravę na innym koncie. Teraz jest wszystko OK. A może wiesz jak ze Stravy mogę wyeksportować plik gpx treningu z wszystkimi danymi treningu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 5 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia (edytowane) Wiem. Otwierasz aktywność na Stravie i potem: Edytowane 5 Grudnia przez Eathan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysib Napisano 18 Grudnia Udostępnij Napisano 18 Grudnia (edytowane) Cześć. Jak ustawić automatyczne wybudzenie sprzetu ze stanu czuwania? I czy taka opcja w ogóle jest w CC600? Pzdr Rysiek Edytowane 18 Grudnia przez rysib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Grudnia Udostępnij Napisano 18 Grudnia Co masz na myśli mówiąc "stan czuwania"? Wyłączony ekran, który wzbudzi się po ruszeniu/zakręceniu kołem jak w "analogowych" licznikach? Czegoś takiego to nawet mój Garmin Edge 840 nie ma...😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysib Napisano 18 Grudnia Udostępnij Napisano 18 Grudnia (edytowane) Mój IGPS200 ma coś takiego. Więc pomyślałem że może i ten ma. Ba, obecnie nawet lampki rowerowe przednie i tylnie mają opcję aktywacji ze stanu czuwania po wyczucie ruchu. Pzdr Rysiek Edytowane 18 Grudnia przez rysib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 18 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia @rysib co rozumiesz pod pojęciem stanu czuwania? Bo Licznik ma tryb autopauzy i wznawiania rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysib Napisano 18 Grudnia Udostępnij Napisano 18 Grudnia (edytowane) @Eathan myślę dokładnie o opcji, o której pisał THEJW. Czyli licznik po jakimś czasie wygasza ekran i przechodzi w stan uśpienia. Gdy poruszę kierownicą/rowerem urządzenie wyczuje ruch i przechodzi w stan pełnego działania. THEJW dobrze to porównał do starych liczników po kablu. Podobne opcje są teraz montowane do lampek rowerowych. Na Ali sporo takich z funkcją "smart". Pzdr Rysiek Edytowane 18 Grudnia przez rysib 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 18 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia Ok, jasna sprawa. Coś jak podświetlanie smartwatcha przy podnoszeniu ręki w celu sprawdzenia godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Grudnia Udostępnij Napisano 18 Grudnia Nie wydaje mi się, żeby była taka opcja, ale sprawdzę jak wrócę do domu. Może i w Garminie jest? Eeee, nie...to byłoby zbyt praktyczne... Oni skupiają się tylko na zbędnych pierdołach, przez które po każdej kolejnej aktualizacji człowiek ma ochotę cisnąć urządzeniem o ścianę i wrócić do tradycyjnej Sigmy i zapisywania statystyk w notatniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi