Eathan Napisano 2 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia Jeszcze można lubić dreszczyk emocji podczas otwierania paczki. Jeszcze coś fsjnego przyjedzie 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 2 Grudnia Udostępnij Napisano 2 Grudnia Do tej pory zdarzyło mi się kilka x otrzymać np. zawieszkę do kluczy zamiast właściwego towaru. Być może tym razem będzie coś innego. Darmowych zawieszek mam już sporo ;). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 2 Grudnia Udostępnij Napisano 2 Grudnia Ja zgłosiłem zwrot kasy bo zgubili paczkę, jest tylko status że opuściła magazyn. Czekam miesiąc i dalej cisza. Coś to ali zaczyna ściemniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ragtag Napisano 3 Grudnia Udostępnij Napisano 3 Grudnia Żeby zrobić trening na treneżerze z tym licznikiem trzeba coś tam wybrać? Bo jest opcja ustawienia ekranu " Treningu inDoor" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 3 Grudnia Udostępnij Napisano 3 Grudnia Możesz sobie ustawić ekrany na Indoor tak jak na Outdoor, tyle tylko że są trzy opcje treningu do wyboru. Ja sobie w jednym zmodyfikowałem ekran i na nim jeżdżę. Najważniejsze że nie odpala się GPS, więc nie rejestruje trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ragtag Napisano 4 Grudnia Udostępnij Napisano 4 Grudnia Chodziło ja uruchomić właśnie trening na trenażerze ?🙂 Czy po prostu klikam rozpocznij i już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 4 Grudnia Udostępnij Napisano 4 Grudnia W moim przypadku - tak. Mam podstawowy trenażer Elite (Novo Force), więc mogę tylko ręcznie manetką ustawić obciążenie. Miernika mocy, automatycznego obciązenia nie mam, więc dowolny z trzech profili/treningów mi odpowiada. Jedynie co to tak jak pisałem wcześniej - ustawiłem sobie w aplikacji customowy ekran kóry zawsze wybieram (kadencję, prędkość, HR, czas, dystans). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ragtag Napisano 4 Grudnia Udostępnij Napisano 4 Grudnia Ja też kupiłem Elite i dziś pierwszy test🙂 Ale gps zapał i na mapie jest kropka 🤣🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ragtag Napisano 4 Grudnia Udostępnij Napisano 4 Grudnia W dniu 2.12.2024 o 20:18, Dokumosa napisał: Do tej pory zdarzyło mi się kilka x otrzymać np. zawieszkę do kluczy zamiast właściwego towaru. Być może tym razem będzie coś innego. Darmowych zawieszek mam już sporo ;). Ja dostałem pończochy 🤣🤣🤣 A zamawiałem elastyczne sznurówki 🤣🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 4 Grudnia Udostępnij Napisano 4 Grudnia No więc u nie zamiast tego GeoIDa za 63zł przyszło to: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 4 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia Całkiem praktyczne 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 4 Grudnia Udostępnij Napisano 4 Grudnia Mam nadzieję, że nie zażyczą sobie zwrotu Będą jednorazówki do oczyszczenia łańcucha z piachu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekdu Napisano 5 Grudnia Udostępnij Napisano 5 Grudnia W dniu 8.11.2024 o 12:25, maxmax napisał: maxmax gdzie na urządzeniu? Robiłeś synchro komputerka z aplikacją? Tak, synchronizuję od razu po treningu, inaczej nie pojawi się na Stravie. Jak korzystam głównie do zapisu śladu i korzystam ze wszystkich czujników. Nawigacja jest dla mnie mało istotna. Treningi zapisują się w aplikacji a później są synchronizowane ze Stravą. Ale pamięć urządzenia jest ograniczona, ja mam obecnie 89,4% wolnego. Usunięcie treningu z aplikacji nie usuwa danych z urządzenia. Trzeba to będzie zapewne zrobić ręcznie z poziomu licznika. Możesz sobie sam sprawdzić. Usuń aktywność w aplikacji a później sprawdź w historii na urządzeniu - nadal będzie. A jak usunąłem z poziomu urządzenia System -> Pozostała pamięć: -> Wyczyść to zniknęła cała historia i pozostała pamięć zwiększyła się do 92,5%. Co więcej wyczyszczenie pamięci spowodowało wyzerowanie danych na głównym ekranie licznika (dystans i czas). U mnie nie pojawia się na Stravie. Nie wiem dlaczego. Jak synchronizujesz ze Stravą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 5 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia @wojtekdu a ustawiłeś powiązane ze Stravą? Musisz w OneLapFit autoryzować konto Stravy i potem będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekdu Napisano 5 Grudnia Udostępnij Napisano 5 Grudnia NIby ma włączoną synchronizację ze Stravą, a trening na Stravie się nie pojawia. Można to jakoś wymusić? Tak autoryzacja jest, Klikam w Prześlij dane. Pisze Strawa załadowany. i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 5 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia @wojtekdu a tutaj https://www.strava.com/settings/apps widzisz appkę na liście z dostępem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekdu Napisano 5 Grudnia Udostępnij Napisano 5 Grudnia Już wszystko jasne. Na komputerze miałem odpaloną Stravę na innym koncie. Teraz jest wszystko OK. A może wiesz jak ze Stravy mogę wyeksportować plik gpx treningu z wszystkimi danymi treningu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 5 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia (edytowane) Wiem. Otwierasz aktywność na Stravie i potem: Edytowane 5 Grudnia przez Eathan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysib Napisano Środa o 09:36 Udostępnij Napisano Środa o 09:36 (edytowane) Cześć. Jak ustawić automatyczne wybudzenie sprzetu ze stanu czuwania? I czy taka opcja w ogóle jest w CC600? Pzdr Rysiek Edytowane Środa o 09:36 przez rysib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano Środa o 09:39 Udostępnij Napisano Środa o 09:39 Co masz na myśli mówiąc "stan czuwania"? Wyłączony ekran, który wzbudzi się po ruszeniu/zakręceniu kołem jak w "analogowych" licznikach? Czegoś takiego to nawet mój Garmin Edge 840 nie ma...😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysib Napisano Środa o 11:55 Udostępnij Napisano Środa o 11:55 (edytowane) Mój IGPS200 ma coś takiego. Więc pomyślałem że może i ten ma. Ba, obecnie nawet lampki rowerowe przednie i tylnie mają opcję aktywacji ze stanu czuwania po wyczucie ruchu. Pzdr Rysiek Edytowane Środa o 11:57 przez rysib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano Środa o 12:08 Autor Udostępnij Napisano Środa o 12:08 @rysib co rozumiesz pod pojęciem stanu czuwania? Bo Licznik ma tryb autopauzy i wznawiania rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysib Napisano Środa o 13:12 Udostępnij Napisano Środa o 13:12 (edytowane) @Eathan myślę dokładnie o opcji, o której pisał THEJW. Czyli licznik po jakimś czasie wygasza ekran i przechodzi w stan uśpienia. Gdy poruszę kierownicą/rowerem urządzenie wyczuje ruch i przechodzi w stan pełnego działania. THEJW dobrze to porównał do starych liczników po kablu. Podobne opcje są teraz montowane do lampek rowerowych. Na Ali sporo takich z funkcją "smart". Pzdr Rysiek Edytowane Środa o 13:21 przez rysib 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano Środa o 13:32 Autor Udostępnij Napisano Środa o 13:32 Ok, jasna sprawa. Coś jak podświetlanie smartwatcha przy podnoszeniu ręki w celu sprawdzenia godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano Środa o 13:38 Udostępnij Napisano Środa o 13:38 Nie wydaje mi się, żeby była taka opcja, ale sprawdzę jak wrócę do domu. Może i w Garminie jest? Eeee, nie...to byłoby zbyt praktyczne... Oni skupiają się tylko na zbędnych pierdołach, przez które po każdej kolejnej aktualizacji człowiek ma ochotę cisnąć urządzeniem o ścianę i wrócić do tradycyjnej Sigmy i zapisywania statystyk w notatniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi