nimbusmtb Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada MiaL być elektryk ale wybiliście mi go z głowy szukam więc czego lekkiego dla córki 7 lat 130cm wzrostu, waga musi być do 9.5kg, bez amora i z jedną przerzutką cena jak najniżej ale nie zbyt nisko żeby jej nie zrazić, obecnie ma autora mirage Co mam na oku: superior fly 24 woom 5 (trochę jednak drogi) beany zero 26 yupii 24 Puky ls pro 24 Corratec bow 24 Kettler grinder 24 canull air 24 Podpowiecie który z nich wziąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada https://www.liquid-life.com/products/scor-0020-purple-2023?_gl=1*175r698*_up*MQ..*_ga*Mjk0NDA3NzcuMTczMDg0ODM0OA..*_ga_B03V3BXXCJ*MTczMDg0ODM0OC4xLjAuMTczMDg0ODM0OC4wLjAuMTY4ODQ5MzA2NQ.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 6 Listopada Udostępnij Napisano 6 Listopada Dorzuć Treka Wahoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 6 Listopada Udostępnij Napisano 6 Listopada Superior Fly będzie ok, polecam bo syn jeździł i to bardzo fajny i leciutki rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 6 Listopada Udostępnij Napisano 6 Listopada Dorzucam do listy Kubikes 24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nimbusmtb Napisano 7 Listopada Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada Dziękuję za polecenie. Kupiłem Wahoo i córka jest zachwycona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada Sam widzisz jak waga wpływa na odbiór roweru przez młodego człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivesgaard Napisano Piątek o 08:44 Udostępnij Napisano Piątek o 08:44 Waga nie jest dużo niższa bo rower nadal waży prawie 10kg. Jednak przyoszczędziłem i kupiłem od razu rozmiar największy dla jej wzrostu przyszlościowo zamiast 8.6kg ale na 1 sezon. Natomiast chyba najwiekszą różnicę robi rama oraz manetki cynglowe. Bałem się, że jest za mała na nie, ale podobają jej się bardziej i dużo łatwiej jest jej zapamiętać, które palce to +/- zamiast w którą stronę kręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano Piątek o 08:46 Udostępnij Napisano Piątek o 08:46 Te 10kg robi ogromną różnicę w stosunku do standardowych rowerów dziecięcych które potrafią ważyć 12-13kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi