kiepas Napisano 3 Listopada Udostępnij Napisano 3 Listopada Wzrost 183 cm Waga 85kg Asfalt/szutry: 40/60%. Zależy mi na w miarę wygodnej pozycji i napędzie 1X. Zainteresował mnie dwie propozycje: KROSS Esker 5.0 GRX 1x12, rozmiar L (7499 PLN) ORBEA Terra H41 SRAM APEX 1x12 ,rozmiar L (7799 PLN) Warto rozważyć czy za te pieniądze lepiej kupić coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 4 Listopada Udostępnij Napisano 4 Listopada Pomyślałbym o kellys soot 90. Wprawdzie jedna koronka na kasecie mniej ale za to karbonowa rama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 4 Listopada Udostępnij Napisano 4 Listopada Zaproponowany Kellys jest bardzo dobrą opcją. Z tych dwóch podanych przez Ciebie pewnie wybrałbym Krossa ze względu na GRX'a; mnie bardziej odpowiada sposób zmiany biegów niż w mechanicznym Apexie, ale jeżeli nie masz problemu ze sposobem pracy Srama to to obie opcje wydają się spoko i z każdej będziesz podobnie zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano Wtorek o 19:59 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:59 Jaka jest realna masa eskera 5, w rozmiarze L? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi