kiepas Napisano 3 Listopada Udostępnij Napisano 3 Listopada Wzrost 183 cm Waga 85kg Asfalt/szutry: 40/60%. Zależy mi na w miarę wygodnej pozycji i napędzie 1X. Zainteresował mnie dwie propozycje: KROSS Esker 5.0 GRX 1x12, rozmiar L (7499 PLN) ORBEA Terra H41 SRAM APEX 1x12 ,rozmiar L (7799 PLN) Warto rozważyć czy za te pieniądze lepiej kupić coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 4 Listopada Udostępnij Napisano 4 Listopada Pomyślałbym o kellys soot 90. Wprawdzie jedna koronka na kasecie mniej ale za to karbonowa rama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 4 Listopada Udostępnij Napisano 4 Listopada Zaproponowany Kellys jest bardzo dobrą opcją. Z tych dwóch podanych przez Ciebie pewnie wybrałbym Krossa ze względu na GRX'a; mnie bardziej odpowiada sposób zmiany biegów niż w mechanicznym Apexie, ale jeżeli nie masz problemu ze sposobem pracy Srama to to obie opcje wydają się spoko i z każdej będziesz podobnie zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 12 Listopada Udostępnij Napisano 12 Listopada Jaka jest realna masa eskera 5, w rozmiarze L? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiepas Napisano 16 Listopada Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada Producent podaje 11,6kg. Zważyłem z lampkami i kilkoma uchwytami. Wyszło na zwykłej wadze łazienkowej 12kg wiec mniej więcej się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joker86 Napisano 16 Listopada Udostępnij Napisano 16 Listopada KROSS Esker 5.0 GRX 1x12, rozmiar L (7499 PLN) cena katalogowa , rzeczywiście w salonie Kross-a pójdzie za dużo mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi