TReznor Napisano 10 Listopada Udostępnij Napisano 10 Listopada @TheJW - dzięki wielkie za rekomendację. No to kupię i pojeżdżę w niej. Dotychczasowy setup oparty na warstwach gdzie ostatnią jest wiatrówka, która marnie sobie radzi z przepuszczaniem powietrza w tym sezonie chcę odpuścić. I w ogóle dziękuję wszystkim za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano Poniedziałek o 07:09 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:09 Powiem, że jestem bardzo zadowolony z mojej kurtki BTWIN. W samej bywało mi chłodno ale ostatnio na wierzch włożyłem wiatrówkę BTWIN - też kupioną kilka lat temu i był to strzał w dziesiątkę. Wiatrówka jest na tyle luźna, że jest swoboda ruchów. Wczoraj jak wychodziłem z domu było t5 stopni, przy powrocie - ok. 3,5. Na otwartym trochę wiało, w lesie musiałem się rozpinać. Nawet lekki deszcze mnie nie przemoczył. I kiedy tak rozpływałem się w zachwytach, zaczepiłem rękawem o jakieś pnącze - róża, jeżyna i porwałem rękaw 😴 Szkoda kurtki, rzadko jej używałem bo na szosę zakładałem inną, w oczo...bnym kolorze. Ta jest brązowa ale do lasu - ok. Ciekaw jestem, czy mają jeszcze coś podobnego w ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi