kratoss Napisano 2 Listopada Udostępnij Napisano 2 Listopada Czy ktoś kupował rower używany z Decathlon - 2nd life? Głownie chodzi mi o rowery z karbonową rama. W opisie jest informacja, że rama została sprawdzona. Co o tym uważacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 2 Listopada Udostępnij Napisano 2 Listopada Rower po zwrocie i tyle, przecież masz normalną gwarancję, jak coś będzie nie tak to naprawią/wymienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 2 Listopada Udostępnij Napisano 2 Listopada Niekoniecznie po zwrocie, u mnie w Decu dłuższy czas stał (albo dalej stoi) na 2nd life fajnie skonfigurowany RR w super cenie. Obejrzałem z każdej strony, jest nówka sztuka, nawet po sklepie nie jeździł. Jedyny mankament to uszkodzenia lakieru w jednym miejscu. I to tak niewielkie, że poważniejsze zrobiła u mnie gałąź która wpadła między koło a widełki na pierwszej jeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 2 Listopada Mod Team Udostępnij Napisano 2 Listopada Na stronie była szosa w okazyjnej cenie - jedynie 46 k, no droższego roweru, to u nich nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 3 Listopada Udostępnij Napisano 3 Listopada Decathlon to pewne źródło. Na pewno nie sprzedadzą Ci bubla z pękniętą ramą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nctrns Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada W 2nd life są nie tylko produkty typowo decathlonowskie. Współpracują z firmą Tuvalum, która zajmuje się właśnie rowerami używanymi. Na przykład: https://www.decathlon.pl/p/mp/merida/second-life-rower-szosowy-merida-scultura-disc-5000-stan-bardzo-dobry/_/R-p-ac4eb66a-ef83-4cb5-9934-f6909aa57eb3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada (edytowane) W dniu 3.11.2024 o 11:44, Galvatron napisał: Decathlon to pewne źródło. Na pewno nie sprzedadzą Ci bubla z pękniętą ramą. Odkupili rower od kumpla. Miał go jakieś 4 sezony. O sprzęt nie dbał. Rower wiecznie zasyfiony i wypominałem mu żeby chociaż raz po raz, wyczyścił napęd. Kaseta: małe koronki zajechane, stery nigdy nie serwisowane, klocki zjechane, łożyska w piastach kręciły się z wyczuwalnym oporem. Jedyne co zostało w tym rowerze zrobione to przed oddaniem do deka, to wymontowanie reby i podmiana na judy (z jego nowego roweru), oraz szejk łańcucha i wyczyszczenie kasety akrą. Dokładnie wiem w jakim był stanie ten rower i nigdy w życiu bym od niego go nie wziął. W tym rowerze nie zostało nic przez nich z tych wad naprawione. Maks to regulacja przerzutki i został wystawiony, z opisem , że stan jest bardzo dobry. p.s reba jeździ w drugim rowerze i do dzisaj również nie widziała ani jednego serwisu Edytowane 5 Listopada przez Enadxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi