Archiu Napisano 2 Listopada Udostępnij Napisano 2 Listopada Witam, mam dylemat w zakupie nowego amora do mojej dirtówki. Zastanawiam się nad rockshox pike rct3 z 2018 i rockshox yari z 2017.Oczywiście obydwa skrócone do 100mm. Niestety moją wątpliwość budzi to, że obydwa są pod koło 27.5 co pewnie odzwierciedli się na geometrii roweru. Czy macie jakieś inne propozycje w cenie do 1500 złotych? Proszę o pomoc i z góry dziękuje za każdy wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 2 Listopada Udostępnij Napisano 2 Listopada (edytowane) Dirt to zupełnie nie moja bajka więc nie jestem w stanie ocenić samego sprzętu, ale oststatnio rzuciała mi się w oczy oferta amortyzatora dedykowanego do dirtu i 26cali w dość atrakcyjnej ( a przynajmniej tak mi się wydaje) cenie. Uwaga: wg sprzedawcy amor nowy ale oś przycięta więc prawdopodobnie demontaż. Oś 20x110 więc pytanie czy pasuje do aktualnego koła. https://allegro.pl/oferta/amortyzator-rowerowy-manitou-circus-exp-26-dirt-16587994201?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_uzsd_sport_rowery_pla_pmax_ps&ev_campaign_id=19694848528&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwm5e5BhCWARIsANwm06il7U132y1T0BQfb1oW4iTBCly4k1s1LbqkCPNY12Uqm469o3sj3UcaAtOXEALw_wcB Edytowane 2 Listopada przez wr81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archiu Napisano 2 Listopada Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada Manitou do dirtu samo w sobie git ale jak już zaczyna się katować to nie spełnia oczekiwań. Mój kolega połamał takiego w rosie the bruce więc wolałbym kupić coś co posłuży jak yari lub pike. Tak czy inaczej dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 2 Listopada Udostępnij Napisano 2 Listopada Ok, jak pisałem nie mam żadnych praktycznych doświadczeń z dirtem. Mnie Manotou generalnie odstreczają tą odwrotną podkową (przynaje może irracjonalnie).Ta oferta wyskoczyła mi ze 3 dni temu w podpowiedziach allegro i zainteresowała 3 cyfrową ceną. Z moich obserwacji dedykowane dirtowe 26 (pike dj, bomber dj itp) rzadko trafiają na wyprzedaże i do outletów, nawet w obecnych czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi