spiwor Napisano 2 Listopada Udostępnij Napisano 2 Listopada Posiadam lampkę Romet Racer 600 , z tego co czytam to to samo co Magicshine allty 600. Jestem z niej bardzo zadowolony(oprócz mocowania ale mam zmienione), niestety upadła mi i przestała działać. Normalnie ją ładuje jednak po naciśnięciu guzika nie ma żadnej reakcji, ani się nie włącza, ani nie pokazuje wskazania naładowania. Co się mogło stać, rozbierał ktoś tę lampkę, czy da się naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiwor Napisano 2 Listopada Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada Zrobione, temat można zamknąć. Jakby komuś miało się przydać: Żeby dostać się do środka najpierw delikatnie trzeba podważyć śrubokrętem zaślepkę od strony portu ładowania, jest wciskana z uszczelką. Potem następna zaślepka na 4 śruby (śrubokręt krzyżak) i już można środek wyciągnąć. U mnie od płytki odkleił się akumulatorek i zerwało połączenie. Przykleiłem na kropelkę, na razie działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi