Bartekkkk2137 Napisano 1 Listopada Udostępnij Napisano 1 Listopada Przypadkowo spuściłem całe powietrze z amortyzatora, który chciałem zamontować dopiero na sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 1 Listopada Udostępnij Napisano 1 Listopada Ciekawe pytanie, nie odpowiem, ale zapytam - jak właśnie spuściłeś, to czemu nie dopompujesz? I pytanie nr . 2 czy sposzczałeś wyrównując komorę negatywną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartekkkk2137 Napisano 1 Listopada Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada Chciałem sprawdzić pracę amortyzatora i zgubiłem pompkę do amortyzatorów mam w rowerze solo air także komory pompuje się jednym zaworem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CRMOCAAD Napisano 1 Listopada Udostępnij Napisano 1 Listopada Nic się nie powinno złego stać z amorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartekkkk2137 Napisano 1 Listopada Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada Jutro na serwis podjadę napompować żeby na pewno psikusa nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 1 Listopada Udostępnij Napisano 1 Listopada kup spbie pompkę pod choinkę, na pewno się przyda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 2 Listopada Udostępnij Napisano 2 Listopada W rowerach, które wrzucam do piwnicy na zimę - zawsze spuszczam, golenie wtedy są mniej narażone na walnięcie czymś. Nigdy nie miałem z tego powodu żadnych kłopocików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartekkkk2137 Napisano 2 Listopada Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 8 godzin temu, Dokumosa napisał: kup spbie pompkę pod choinkę, na pewno się przyda Właśnie cały czas myślałem o pompce a jak zamawiałem amortyzator to zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 2 Listopada Udostępnij Napisano 2 Listopada Brak powietrza nie powinien mieć żadnego wpływu na amortyzator. No chyba, że to jakieś badziewie z Ali, które leżąc bez ciśnienia się zapiecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi