Bartekkkk2137 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Przypadkowo spuściłem całe powietrze z amortyzatora, który chciałem zamontować dopiero na sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Ciekawe pytanie, nie odpowiem, ale zapytam - jak właśnie spuściłeś, to czemu nie dopompujesz? I pytanie nr . 2 czy sposzczałeś wyrównując komorę negatywną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartekkkk2137 Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu Chciałem sprawdzić pracę amortyzatora i zgubiłem pompkę do amortyzatorów mam w rowerze solo air także komory pompuje się jednym zaworem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CRMOCAAD Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Nic się nie powinno złego stać z amorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartekkkk2137 Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu Jutro na serwis podjadę napompować żeby na pewno psikusa nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu kup spbie pompkę pod choinkę, na pewno się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 8 minut temu Udostępnij Napisano 8 minut temu W rowerach, które wrzucam do piwnicy na zimę - zawsze spuszczam, golenie wtedy są mniej narażone na walnięcie czymś. Nigdy nie miałem z tego powodu żadnych kłopocików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartekkkk2137 Napisano 7 minut temu Autor Udostępnij Napisano 7 minut temu 8 godzin temu, Dokumosa napisał: kup spbie pompkę pod choinkę, na pewno się przyda Właśnie cały czas myślałem o pompce a jak zamawiałem amortyzator to zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi