LastThought Napisano 31 Października Udostępnij Napisano 31 Października Witam Poszukuję roweru w którym mógłbym wystąpić w triatlonie(dystans olimpijski) Obecnie mam rower Kands pure, czy jest to zadowolający rower jeśli chciałbym w takim wystąpić? Planuje 35-40min pływania, 50minut biegania i nie wiem jaki czas powinienem planować na rowerze Wzrost 171cm waga 58kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 1 Listopada Udostępnij Napisano 1 Listopada na Wigry 3 też tri zaliczysz....ale chyba nie o to chodzi. Pod treningi i starty w tri kup sobie szosę. Możesz poszukać używanego karbonowego gianta tcra advance 1 lub 2 z lat 2017-2019 albo cos nowego....np. jakaś sensa na shimano 105 i alu ramie. Minus taki ze większość aluminiakow to raczej rowery endurance niż sportowe, ale w porównaniu do tego kandsa to i tak szybkie przecinaki... Nie wiem ile powinieneś jeździć, wszystko zależy od celu, planu i czasu jaki masz do dyspozycji. Ale na pewno powinieneś zaliczać treningowo dystans startowy choćby raz na jakiś czas. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi