LastThought Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Witam Poszukuję roweru w którym mógłbym wystąpić w triatlonie(dystans olimpijski) Obecnie mam rower Kands pure, czy jest to zadowolający rower jeśli chciałbym w takim wystąpić? Planuje 35-40min pływania, 50minut biegania i nie wiem jaki czas powinienem planować na rowerze Wzrost 171cm waga 58kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu na Wigry 3 też tri zaliczysz....ale chyba nie o to chodzi. Pod treningi i starty w tri kup sobie szosę. Możesz poszukać używanego karbonowego gianta tcra advance 1 lub 2 z lat 2017-2019 albo cos nowego....np. jakaś sensa na shimano 105 i alu ramie. Minus taki ze większość aluminiakow to raczej rowery endurance niż sportowe, ale w porównaniu do tego kandsa to i tak szybkie przecinaki... Nie wiem ile powinieneś jeździć, wszystko zależy od celu, planu i czasu jaki masz do dyspozycji. Ale na pewno powinieneś zaliczać treningowo dystans startowy choćby raz na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi