chrismel Napisano Sobota o 23:19 Udostępnij Napisano Sobota o 23:19 Używam modelu 223 i jak tylko chcę się wysmarkać, nawet podczas jazdy, to natychmiast parują. Więc jeżeli mają taką powłokę to jest bardzo słabo działająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano Niedziela o 08:15 Udostępnij Napisano Niedziela o 08:15 18 godzin temu, chrismel napisał: To nie jest szemrana wiedza tylko powszechnie dostępna w środowisku lekarskim. Moja koleżanka, która jest lekarzem, nową maskę jednorazową zakłada każdorazowo kiedy bada nowego pacjenta. Chirurg na sali operacyjnej ma wymienianą maskę co maksymalnie 30 minut. Nie ma co porównywać warunków w środowisku w zasadzie skażonym do aktywności na świeżym powietrzu. Tak samo można próbować dowodzić, że można bez problemu używać maseczek lekarskich cały dzień, bo półmaski bhp można całą zmianę (zwłaszcza wielokrotnego użytku). 18 godzin temu, chrismel napisał: Ale proponuję zrobić eksperyment i zdjąć wszystko z twarzy. Przy okazji okulary przestaną parować. A ja proponuję czytać uważniej, a nie fiksować się, że jak ktoś wspomina o zakrywaniu, to znaczy że tak jeździ cały czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeg Napisano Niedziela o 08:45 Udostępnij Napisano Niedziela o 08:45 (edytowane) @chudzinki Tak, dokładnie te 😀 Edytowane Niedziela o 08:46 przez przemeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi