znajomy Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października Cześć Czy miał ktoś z Was kontakt z jakąś fajną małą (dokładną) pompką godną polecenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 28 Października Mod Team Udostępnij Napisano 28 Października Ja mam taką: https://allegro.pl/oferta/elektryczna-pompka-rowerowa-samochodowa-kompresor-powerbank-ltc-lcd-lxkp1-16054716204 dostałem na prezent. I do roweru nie polecam. Użyłem kilka razy, ale denerwuje mnie bo wolno pompuje i buczy głośno. Zdecydowanie wolę swoją starą podłogówkę z Lidla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października Do domu wolę podłogową. Jako awaryjna w trasę się nie nadaje. Gwarantuję że jak złapiesz kapcia i będziesz chciał napompować to akumulator akurat wtedy będzie rozładowany 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 31 Października Autor Udostępnij Napisano 31 Października Dzięki za uczciwe zniechęcenie. Odpuszczam temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 31 Października Udostępnij Napisano 31 Października A ja mam od 1,5 roku Xiaomi Mi Portable Electric Air Pump 1S i używam regularnie. Jestem bardzo zadowolony. Ma diodowe wskazanie poziomu akumulatorka (biały, żółty i czerwony). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smw44199 Napisano 31 Października Udostępnij Napisano 31 Października Mam za 50zł z promocji z ali elektryczną. Jest głośna, ale do garażu idealna, pompuje bez problemu do 6 atmosfer (więcej nie próbowałem), koła w aucie też napompuje. W trasę sie nie nadaje, ale jako garażowa to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynio Napisano Środa o 20:20 Udostępnij Napisano Środa o 20:20 W dniu 31.10.2024 o 09:55, chudzinki napisał: A ja mam od 1,5 roku Xiaomi Mi Portable Electric Air Pump 1S i używam regularnie. Jestem bardzo zadowolony. Ma diodowe wskazanie poziomu akumulatorka (biały, żółty i czerwony). Jedyny minus to gabaryt i masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi