Damian132 Napisano 27 Października Udostępnij Napisano 27 Października Cześć. Codziennie jeżdżę do pracy rowerem elektrycznym i przy temperaturze poniżej 5 stopni jak ostatnio było kilka razy jest mi zimno w nogi. Dojeżdżam około 14 km w jedną stronę . Jakie luźne spodnie zimowe ,bez szelek do 300 złotych polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 27 Października Udostępnij Napisano 27 Października Ja mam Endura Hummvee II ale one nie są ocieplane i jak jest chłodniej to pod spód trzeba dać bieliznę termoaktywną. Możesz spróbować też z decathlonowymi spodniami zimowymi mtb Rockrider Expl 500: https://www.decathlon.pl/p/_/R-p-305555?mc=8530118 Przymierzałem się do nich ale wybrałem spodnie Endury dlatego, że te Rockridery mają otwory wentylacyjne w okolicach klejnotów i bałem się, że może tam podwiewać zimnym powietrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 27 Października Udostępnij Napisano 27 Października Z Endury lepsze od Humvee sa Singletracki, troche grubszy material i przez to nieco cieplejsze. Ale i tak na jakiś mróz trzeba po prostu jakieś kalesony. Ja jeżdżę tylko 6 km to przy 3 stopniach same spodnie mi wystarczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 27 Października Udostępnij Napisano 27 Października Przepraszam, nie Hummvee tylko Endura Singletrack to spodnie, które mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 27 Października Mod Team Udostępnij Napisano 27 Października Endura ma zimowe spodnie, ale wołają za nie ponad 8 stówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek79 Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października Spodnie rowerowe MTB Rockrider Expl 500 zimowe, chociaż mają dziury wentylacyjne to polecam. Nie są na tyle przewiewne żeby przeszkadzały w użytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi