Tymek_ Napisano 26 Października Udostępnij Napisano 26 Października Witam kupiłem sobie niedawno nowe hamulce shimano mt-200 z strony centrum rowerowe. Przyszły do mnie w plastikowym woreczku razem z już przyczepionymi klockami. Problem polega na tym ze hamulce te były całe tłuste jakby ktoś dolał specjalnie trochę oleju do woreczka. Kupowałem również niedawno piłę włosowa która również przyszła z takim „olejem” podejrzewam ze mógł to być zamierzony sposób impregnacji metalu. Ale niewiem czy celowe również to było z hamulcami🙃 wiec są dwie opcje: albo ja się nie znam i to jest specjalny zabieg bądź z hamulca wyciekł olej(zamówiłem hamulec z systemem mątowania j-kit) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 26 Października Udostępnij Napisano 26 Października Po prostu uszkodzony któryś i się wylał. Oddaj obywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi