energyypl90 Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października (edytowane) Cześć. Mam dylemat. Chcę kupić nowy rower i mam dylemat między tymi dwoma. Do tej pory jeździłem na Indiana x-road 3.0 z media expert. Ogólnie zadowolony ale z powodu awarii chce go zwrócić. Ogólnie pasował by mi ponowny zakup w media gdyż blisko i można oddać do serwisu. Ogólnie znalazłem takie modele Romet Kross Ewentualnie dołożyć do explorera Kross explorer Co byście wybrali z tych 3?? Edytowane 24 Października przez energyypl90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października Patrząc na specyfikację 1 Kross explorer 2 Romet Wagant 5 3 Kross Trans . Explorer jest bez dyskusyjnie najlepszy i jest dość lekki ( jak na trekinga, o ile dane katalogowe są prawdziwe ) ale ma tarczówki . To dla jednych będzie + , dla innych - . Tak obiektywnie patrząc tarczówki są lepsze ale trudniejsze w serwisowaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi