Kuder Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października Witam chcę oddać rower do serwisu w celu generalnego remontu oraz ew. modyfikacji problem mam z napędem oraz damperem w hamulcach chcę wymienić okładziny na metalizowane. napęd to shimano niestety nie nadaje się do dłuższego użytku poprzez brak możliwości zmian przełożeń w dół (z tyłu) natomiast na przedniej nie mam możliwości wbicia "1" zastanawiam się nad wymianą na taki co ma obecne przełożenia (3x9) lub jakby była możliwość na 2x10 / lub coś by z tyłu była kaseta 10/11 tarcz. z góry dziękuję za wszelaką pomoc. poniżej przesyłam zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października Nie mogłeś tego wszystkiego zawrzeć w jednym wątku? Albo weź po prostu ten rower w końcu oddaj do tego serwisu i niech ci to wszystko zrobią...😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 24 Października Mod Team Udostępnij Napisano 24 Października Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi