Radek_89 Napisano 23 Października Napisano 23 Października witam, zamierzam sprzedać rower który złożyłem na ramie kellys physio 10. fabryczne podzespoły zamieniłem na inne, w oryginale zostały tylko stery. całość waży 9,3 kg i miał to być lekki rower do miasta głównie na asfalt, ale ostatnio zacząłem myśleć o gravelu. jak myślicie, ile on może być warty w tej konfiguracji. oryginalny rower kupiłem pare lat temu, ale sporo czasu przestał nieotwarty w kartonie i niedawno postanowiłem wszystko rozebrać i to co ściągnąłem z niego sprzedałem i założyłem trochę inne podzespoły, zamiast tylnej przerzutki dałem napinacz i jeden bieg. mam co prawda jeszcze dwa inne rowery których używam na codzień i ten trzeci więc ze sprzedażą mi się nie pali, ale sam nie wiem czy się go pozbywać, czy zostawić. wszystko jest nowe, tylko raz odbyłem jazdę testową po złożeniu i teraz zastanawiam się, czy go sprzedać i dołożyć do jakiegoś gravela, czy jednak zostawić. dzięki i pozdrawiam a oto komponenty które wchodzą w skład roweru: Rama Alloy 6061 triple butted - Urban Move Concept Aluminiowy widelec - oryginalny fabryczny Sztyca rowerowa KELLYS CRX/URB 30 bl 400mm 27,2mm Siodełko Selle Italia X1 Stery Ritchey Logic Zero Semi - Integrated (na łożyskach kulkowych) Kabronowa podkładka dystansowa rury sterowej 20mm Mostek ACCENT Forest 100mm x 31,8mm, kąt 6 stopni Kierownica rowerowa Topbar OS BHB-040S (szerokość 580mm, średnica 31,8mm) Chwyty marki ODI, piankowe Na bębenek założona zębatka Single Speed Reverse 13T CrMo 3/32 wraz z reduktorem kasety Reverse Wkład suportu Shimano BB-RS500 Hollowtech II Korba Samox - zintegrowana pod Hollowtech II (rozstaw śrub BCD 130mm) Pedały Author APD-315 X0 Tarcza korby Shimano Alfine FC-S500 45T + Osłona (kolor szary) Napinacz Shimano Alfine CT-S500 made in Japan Łańcuch rowerowy KMC X8 116 ogniw + SPINKA X8.93 Hamulce V-BRAKE Shimano Deore BR-T610 Klamki hamulca Shimano BL-T610 Linki hamulcowe Jagwire Koła Shimano WH-RS100 (przód/tył) Opony Schwalbe Spicer 30-622 (700 x 30C) ReflectiveLine Dętki Continental Race pod wentyl Presta Tylna lampka pozycyjna KLS GPS rowerowy Cycplus G1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi