MacqNDW Napisano 23 Października Udostępnij Napisano 23 Października Cześć, szukam opinii przede wszystkim odnośnie trwałości, serwisowania i kultury pracy napędów Microshift AdventX - jakie są Wasze doświadczenia z tymi napędami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 23 Października Udostępnij Napisano 23 Października Jeździłem przez dwa tygodnie. Po regulacji na start po prostu działał bez uwag. Rower gravelowy używany na leśnych duktach i wiejskich drogach z płyt jumbo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalab Napisano 25 Października Udostępnij Napisano 25 Października przejechałem na nich 100km więc o trwałości i serwisowaniu nie wiem. Manetka w subiektywnym odczuciu lepsza od 11 biegowego deore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacqNDW Napisano 26 Października Autor Udostępnij Napisano 26 Października Czyli jeśli chodzi o samo użytkowanie to faktycznie działa całkiem nieźle Zastanawiam się tylko jak długo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi