Michal2008 Napisano 23 Października Udostępnij Napisano 23 Października Cześć, podzielcie się swoim doświadczeniem na temat awaryjności wyżej wymienionego trenażera. Zakupiłem go; po około 1,5 roku zaczął hałasować, został wymieniony na gwarancji, obecnie znowu po podobnym okresie znowu zaczął hałasować i znowu odsyłam na wymianę, też tak mieliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 23 Października Udostępnij Napisano 23 Października Mój osobisty przelatał chyba dwa sezony zimowe bez żadnych problemów. W tym chyba nawet nie będę go rozkładał, bo nie planuję wirtualnej jazdy. Znajomy jednak miał podobny problem do Twojego i jemu Wahoo również wymieniło trenażer na inny, chyba nawet już po gwarancji, bo wcześniej też miał z nim jakiś problem. Jeśli Wahoo nie wymaga od Ciebie wysłania, tylko poproszą Cię o "zniszczenie" obecnego, a w jego miejsce przyślą Ci inny, to chętnie przygarnę/odkupię za niewielkie pieniądze ten uszkodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal2008 Napisano 23 Października Autor Udostępnij Napisano 23 Października trzeba obecny odesłać żeby dostać kolejny, tak to nie działa w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 23 Października Udostępnij Napisano 23 Października (edytowane) Temu znajomemu kazali "zniszczyć" uszkodzony trenażer poprzez odcięcie wtyczki zasilania przy samej obudowie i udokumentowanie tego zdjęciowo. Na tej podstawie przysłali mu drugi.🤷♂️ Ale może w międzyczasie zorientowali się, że niektóre usterki bardzo łatwo usunąć, a i odcięcie wtyczki to nie jest jakiś wielki problem, bo w niecałą godzinę można ją wymienić. Edytowane 23 Października przez TheJW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon7877 Napisano 23 Października Udostępnij Napisano 23 Października Pracuje niczym silnik Diesla w starym Oplu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal2008 Napisano 23 Października Autor Udostępnij Napisano 23 Października Godzinę temu, TheJW napisał: Temu znajomemu kazali "zniszczyć" uszkodzony trenażer poprzez odcięcie wtyczki zasilania przy samej obudowie i udokumentowanie tego zdjęciowo. Na tej podstawie przysłali mu drugi.🤷♂️ Ale może w międzyczasie zorientowali się, że niektóre usterki bardzo łatwo usunąć, a i odcięcie wtyczki to nie jest jakiś wielki problem, bo w niecałą godzinę można ją wymienić. poprzedni raz wymienili mi trenażer na nowy 06-2023 i też stary odsyłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 23 Października Udostępnij Napisano 23 Października 4 sezony przeleciałem na Kickr Core (średnio po 2-3 tys km/rok) bez żadnych problemów. Zmieniłem na Kickr v6 + Climb (bo lepszy). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi